reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 13 A?ustos 2012, 01:14 2937 Görüntüleme

Cansız Manken Vahe Yavuz un Gözlemesiyle Canlandı

reklam
reklam

VAHE NİN SOFRASI NIN LEZZET GEZİSİ YEDİUYUYANLAR YAVUZUN YERİNDE

 

             Cansız manken olarak da tanınan Vahe Kılıçarslan, Türkiye Güzeli Manken Serap Tunç ile birlikte İzmir’in Selçuk ilçesine geldi. Burada Gözlemesiyle ve menemeniyle ünlü yediuyuyanlar’ın sembolü  Yavunun Yeri’nde program çekimlerini yaparken  Kendisine, Türkiye Güzeli Manken Serap Tunç eşlik etti. www.efesinefesi.com adlı haber sitemize açıklamalarda bulundular. Yavuzun Yeri’in Sahibi ve işletmecisi Yavuz Bey de “ Yavuzun Yeri olarak Vahe ve ekibini ağırlamaktan dolayı son derece keyifliyiz, inanılmaz bir gurur duyduk" dedi.



                Manken Vahe Kılıçarslan ise, "Selçuk Yedi Uyuyanlar Yavuzun Yerine  gelip bu şirin ve tarihi ilçeyi görmeye geldik. Selçuk çok güzide bir ilçemiz, hakikaten tarihi çok önemli Selçuk'taki vatandaşların misafirperverliği ile karşılaştık. Hepsi çok iyi insanlar hakikaten güler yüzlü iyi insanlardırlar. Yavuzun Yerinde Yediğimiz gözleme gibisine rastlamak zor" şeklinde konuştu. 


                 Türkiye güzeli manken Serap Tunç da ilk defa Selçuk’a geldiğini belirterek, buraları çok beğendiğini söyledi. Tunç, " Bizi çok güzel ağırladılar çok teşekkür ederim. İnsanları çok sıcak, çok misafirperver burada olmakla kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu kadar doğal ortam, bu kadar sıcak insanlar beklemiyordum. Her şey için teşekkürler" dedi. 

Hatta Türkiye güzeli manken Serap Tunç Oklavayı kapıp kendi gözlemesini kendisi

yapmayı bile denedi...





Bu haber 2937 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım