reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 05 A?ustos 2012, 13:54 1400 Görüntüleme

SELÇUKLU TAKSİCİLER KORSAN TAKSİCİLERE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ DİYOR

reklam
reklam

İŞ BAŞA DÜŞTÜ, İLGİLİLER İLGİLENMİYORLAR DEDİLER, İZMİRLİ(YONCAKÖYDE OTURAN) TAKSİCİ SARI ÖFKEYE YAKALANAN İLK KORSAN OLDU.

Selçuklu taksicilerin her yıl yaşadığı yıllardır kanayan yaraları olan korsan taksicilerle ilgili şikâyetleri ilgililerce dikkate alınmayınca, iş başa düştü deyip, kendileri mücadele etmeye karar verdiler. İlk defa, Menderes yonca köyde oturan, yazlığı olan,35AT2565 PLAKALI, özel arabası ile korsan taksicilik yapan LATİF Aydoğduya müşteri gibi binerek 100 lira karşılığı İzmir için anlaştılar daha sonra ilgilileri arayıp korsan olduğunu ispat ettiler.  Taksi yed emine teslim edildi.

Bakın yıllardır kanayan yara haline gelen ama bir türlü çözülemeyen ilgililerden ilgi görmedikleri sorunlarını Selçuk Efes Taksi Yönetim Kurulu üyesi POMAK ALİ( Ali ERBAŞ) nasıl anlatıyor.” İlçemizde turizme hizmet veren, halıcı, derici, lokantacı, otel ve pansiyoncular, müşterilerini hep özel taksi ve minibüsleri ile gezdiriyorlar. Birbirleri ile paslaşıyorlar. Taksiciler işsiz kalmış, vergisini ödeyememiş, evine bir ekmek götürememiş umurlarında değil.

Tabiri caiz ise korsan taşımacılık yapıyorlar. Resmen bizim ekmeğimize çocuklarımızın kursağına girecek lokmaları elimizden alıyorlar. biz selçukta vergisini veren esnaflar olarak çok mağduruz, bu konuda defalarca resmi kurum ve kuruluşlara şikayette bulunduk. Nedense ilgilenilmedi. Hiçbir müdahalede bulunulmadı. İlgilenen olmadı. Artık canımıza tak etti. Selçuklu vatandaşımız yetmiyormuş diye İzmir’den gelenler de bizim ekmeğimize ortak olmaya başladılar. ,Düşünün adamın yonca köyde yarım trilyonluk yazlığı var. Altında onlarca milyarlık özel binek taksisi var. Bu adam bile korsan taksicilik yapıyor.

İş başa düştü dedik, aldık telefonunu, İzmir için pazarlık yaptık anlaştığımız yüz lirasını verdik suçüstü yaptık. Yakalattık. Nihayet ilgililer ilgi gösterdi bundan sonraki işlemleri yaptılar yinede sağ olsunlar. Bundan sonra ilgililerin duyarlı davranıp gereğini yapacağına inanıyoruz.”

“ AYRICA SON GÜNLERDE YAYALARIMIZIN KALDIRIMLARI DA MOTORSİKLET BİNİCİLERİ TARAFINDAN TAMAMEN İŞGAL EDİLMİŞ DURUMDA. YA OTOPARK OLARAK KULLANIYORLAR, YADA TRAFİK YOLU OILARAK KULLANIYORLAR. YAŞLI İHTİYAR, ÇOCUK YAYALAR HAKLARI OLAN KALDIRIMLARDA YÜRÜYEMİYORLAR. BU KONUYA KİM YETKİLİ İSE EL ATMASINI ÖNLEM ALMASINI İSTİYORUZ “ Dedi.


DHA VEYSEL ERPOL SELÇUK ÖZEL HABER

Bu haber 1400 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım