reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 07 Haziran 2012, 15:25 1000 Görüntüleme

ATIKLAR HEYKEL OLDU

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Selçuk Pazar alanında ve Çarşamba Pazar yerinde iki gün süreyle Selçuklu vatandaşlarımıza farkındalık yaratmak ve vatandaşlarımızın çevreye duyarlılığını arttırmak için stant açtı.

         Selçuk Belediyesi Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün Dünya Çevre Günü dolayısıyla açtığı stantlarda son kullanma tarihi geçmiş veya kullanılmayan ilaç, pet şişe, naylon torba, atık pil, bitkisel atık yağ ve kullanılmış kağıtları varil ve kutularda topladı. Birçok Selçuklu vatandaş ise kurulan standa atıklarını getirerek karşılığında geri dönüşümlü çantalara sahip oldu.

            Salı ve Çarşamba günleri Pazar Alanında 11:00- 17:00 arası düzenlen stantlarda vatandaşlara konu ile ilgili bilgiler verildi. Ayrıca toplanan atıklardan Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğrencileri tarafından “Atık Heykeli” yapıldı. İki gün boyunca süren etkinliklerin sonunda Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Tek Toplumda geri dönüşüme dikkat çekmek ve çevre duyarlılığını arttırmaya yönelik yaptıkları bu çalışmadan dolayı Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Öğretim Görevlisi Yard.Doç. Sevgi Avcı’ya ve bölüm öğrencilerine teşekkür belgesi verdi. 

Bu haber 1000 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım