reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 31 Mayys 2012, 09:47 1128 Görüntüleme

MHP İstişare Toplantısı Selçukta Yapıldı

reklam
reklam

Milliyetçi Hareket Partisi, İstişare Toplantısı’nı Selçuk ta gerçekleştirdi

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın katılımıyla Selçuk Ulu soy Tesislerinde(Ömür Restaurant) gerçekleşen toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda konuşma yapan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş gerçekleşecek il kongresi sonrasında yerel seçim sürecine gireceklerini ifade ederek, MHP İl Başkanlığı’nın bu süreçteki görevlerini açıkladı.

MHP’de artık il başkanlarının koordinatör görevinde olması gerektiğini belirten Karataş, “Biz ilçelerle, teşkilatla, genel merkez arasındaki bağı güçlendirme görevi yapıyoruz. Görüş alışverişini net hale getiriyoruz. İlçedeki problemlerin fotoğraflarını net olarak çekerek, genel merkezi bilgilendiriyoruz. Genel merkezin talimatlarını net bir şekilde teşkilatlarımıza, parti mensuplarına iletiyoruz” diye konuştu. “İlçeleri görmezden gelerek ili yönetmek mümkün değildir” diyerek açıklamalarına devam eden Karataş şunları söyledi; “Yerel seçimlerde nasıl başarılı olabiliriz? Fikir alışverişinde bulunmamız lazım. Bundan sonra mümkünse hep birlikte ilçemizin ihtiyaçlarını, gerek halka yönelik, gerekse fiziksel, derleyip toparlayıp bunlara yönelik projeler ortaya çıkaracağız. İlçelerde yaşayanlar sizlersiniz.

Bizim ilden bunu görmemiz çok zor. Teşkilatımızda ben değil biz olursak başarılı oluruz. Ben yaptım oldu mantığını bir kenara bırakmalıyız. Biz bütün gönüldeşlerimizle bu yönetime talip olmak istiyoruz. Sizlerle birlikte İzmir’i ağız tadıyla yönetebiliriz.”

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş gittikleri her yerde ülkede ve bölgede yaşanan sıkıntıları dile getirdiklerini ve sorunların çözüme kavuşması için Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Mahalli idare seçimlerinin önemli olduğu ve mutlak suretle kazanılması gerektiğini söyleyen Karataş teşkilat mensupları ile konusunda uzman kadrolarla eğitim toplantılarına başlanacağını belirtti. Karataş ayrıca Düzenlenen istişare toplantılarında görüş alış verişinde bulunduklarını yerelde ve genelde Milliyetçi Hareket Partisini iktidara getirmenin çalışmalarını yaptıklarını kaydetti.

İl Başkanı Karataş sözlerine şöyle devam etti; “Bütün dava arkadaşlarımı çok iyi tanıyorum, istek, beklenti, arzu ve hedeflerinin neler olduğunu çok iyi biliyorum. İzmir’i birlikte yönetip, zafere birlikte ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Geçmişten günümüze partimize ve davamıza hizmet eden, taş taş üstüne koyan herkesten Allah razı olsun.

Şimdi geçmişten hız alarak, tecrübe ve fikirlerden yararlanarak geleceğe doğru yürümek zorundayız. Benim için tüm dava arkadaşlarımın bireysel fikirleri önemlidir. Herkesin bilgi ve birikimi önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmalara katkı sağlayacaktır. Birlik içinde atacağımız adımlar çok büyük mesafeler kat edecektir. Buna yürekten inanıyorum.”

“Bu sebeple bütün dava arkadaşlarımı, gönül neferlerini ve Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren herkesi bu birliğe davet ediyorum’’ diye konuştu.

Siyaset bir ekip işidir diye devam eden Karataş: İzmir’de yapılan bir ankette görüldü ki, halkımızın % 38 i Milliyetçi Hareket Partisine çeşitli zamanlarda oy vermiştir. Partimizin birleştirici ve kardeşlik hukukuna yaraşır hareketi, gerek AKP, gerekse CHP seçmeninin gönlünde yer almaktadır.  Başka bir ifade ile CHP’den memnun olmayan seçmen Milliyetçi Hareket Partisi’ne gelecek, AKP’den memnun olmayan seçmende yine Milliyetçi Hareket Partisi’ne gelecektir. Bu anlayışla hareket edeceğiz. Kalp kırmak değil gönül kazanmak olacak işimiz.

Karataş sözlerine şöyle devam etti; ‘‘ Selçuk İlçesinin yerel seçimlerde başarılı olacağına inanıyorum. Selçuk Teşkilatının gayretlerini görüyoruz, seçimlerde bu işin tozunu atacağından eminim. İyi ki Milliyetçi Hareket Partiliyiz, iyi ki Ülkücü Hareketin mensubuyuz, iyi ki Ülkücüyüz. Bu akşam burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük gurur ve şeref duydum. Siz kardeşlerimin Selçuk Belediyesine üç hilalli bayrağı dikeceğine inancım tam. Sizlerin bu mücadelesinde sonuna kadar yanınızdayım. Her şey Milliyetçi Hareket Partisi için, Her şey Türk Milleti için. Ne mutlu Türk’üm Diyene ’’ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

 

Bu haber 1128 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım