reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 17 Mayys 2012, 10:54 1930 Görüntüleme

TURNUVA HEYECANLA SONA ERDİ.

reklam
reklam

5. Geleneksel Açık Hava Satranç Turnuvasında Satranç severler Buluştu.

5. Açık Hava Satranç Turnuvası bu yılda satranç severleri bir araya getirdi. Geleneksel hale gelen satranç turnuvası bu yıl Selçuk Anadolu İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde gerçekleşti.

Bu yıl da Açık Hava Satranç Turnuvası Selçuk İlçesindeki İlköğretim ve liselerin katılımı ile gerçekleşti. Minikler(1,2 Ve 3. Sınıflar),Küçükler(4 ve 5. Sınıflar) ,yıldızlar(6,7 ve 8.Sınıflar) ve gençler (lise 9.10.11 ve 12. Sınıfları) olmak üzere dört kategoride gerçekleşti.

Turnuva İsa Bey İlköğretim Okulu Koordinatörlüğünde Türkiye Satranç Federasyonunun İzmir İl Temsilciliğinin Görevlendirdiği hakemler gözetiminde gerçekleşti.

Miniklerde, Selçuk ondokuz Mayıs ilköğretim okulundan Mehmet Aydoğa’n birinci, Melih Uzun burun ikinci olurken, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulundan Alperen Akça üçüncü oldu.

Küçüklerde, Atatürk İlköğretim okulundan Sevil Anıl birinci, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulundan, Sezin Aker İkinci, İlker Fidan üçüncü oldular.

Yıldızlarda, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulundan Mustafa Topçu oğlu birinci, Ondokuz Mayıs İlköğretim okulundan, Haktan Mercan ikinci, Hakan Süer üçüncü oldular.

Gençlerde ise, Liseden Ercan Dumlu birinci, Metem den, Mikail Gören ikinci, Samet Tepebaşı üçüncü oldular. Turnuvalar her yıl Mayıs ayında devam edecektir. Turnuvanın sponsorluğunu Aile Kasabı, İsa bey ilköğretim okulu,

Turnuvanın sponsorluğunu,Pamuk Büfe, Selçuk Belediye spor kulübü, Turizm meslek lisesi, Körfez dershanesi yapmıştır.


DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1930 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım