reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 Mayys 2012, 14:11 1017 Görüntüleme

ÇOK ÖZEL BİR ANNELER GÜNÜ

reklam
reklam

Selçuk Belediyesinin 10 -16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.

11 Mayıs Cuma günü Selçuk Belediyesi’nin organizasyonunda sinemaya giden özel eğitim öğrencileri 13 Mayıs Pazar günü de anneler günü pikniğinde buluştu. Aileleri ve öğretmenleri ile Pamucak sahilinde dolu dolu bir Pazar geçiren özel eğitim öğrencileri palyaço gösterileri ve dans müzikleriyle de keyiflerine keyif kattı.

Bu tür etkinliklerin kendilerine ve çocuklarına büyük moral olduğunu söyleyen engelli aileleri bu güzel anneler günü etkinliği için Selçuk Belediyesi’ne teşekkür etti.  

Selçuk Belediyesi’nin 10 -16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikler, engelli vatandaşlar ve aileleri için 15 Mayıs Salı günü gerçekleştirecek SASALI Doğal Yaşam Parkı ziyareti ile sona erecek.

Bu haber 1017 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım