reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 Mayys 2012, 13:45 960 Görüntüleme

YAZA MERHABA ! ETKİNLİĞİNİN DÖRDÜNCÜSÜ GÖRKEMLİ OLDU

reklam
reklam

SELÇUK PAMUCAKTAKİ, SÜRMELİ OTELDE YAPILAN DÖRDÜNCÜ, YAZA MERHABA ! ETKİNLİĞİNİN DÖRDÜNCÜSÜ GÖRKEMLİ OLDU.

Selçuk Pamucak sahilindeki beş yıldızlı otel olan, Sürmeli Otel tarafından üç yıldır geleneksel olarak sürdürülen “YAZA MERHABA”  etkinliğinin dördüncüsü de yapıldı. Bu etkinliğe geniş bir turizm kitlesi katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan otel genel müdürü Şerif Sadun ALP,” sakin geçen kış sezonunun ardından, sektörümüz için, telaşlı, heyecanlı, yorucu ama bir o kadar da keyifli günler başlıyor. Tesislerimiz dünyanın dört bir yanından gelecek konuklarımız için hazırlandı.  Şimdi turizmciler için sahne alma zamanı. Güneşin yılın 300 günü parladığı bölgemizde, yaz sezonunun tüm tesislerimiz için sımsıcak, başarılı, bol kazançlı,  keyifli, ışıltılı ve yüz akıyla çıkacağımız bir sezon olmasını yürekten diliyoruz.

Türkiye otelciler federasyonu(TÜROFED),ege turistik işletmeler ve konaklamalar birliği (ETİK) başkanlığında ve üyemiz Sürmeli Efes Resot Otel ev sahipliğinde düzenlediğimiz yaza merhaba etkinliğimize hoş geldiniz, sözü fazla uzatmayacağım. Size mutlu bir gece diliyorum “ dedi.

 Daha sonra söz alan konuşmacılar, turizmin ülkemiz ve bölgemiz için öneminden bahsettiler.   24 turistik acente ve turizmle uğraşan sektör sahiplerine plaketler verildi. ilk dördüncü sırayı Acun TRAVEL, Anea TRAVEL, Anı TO_UR, Diana TRAV EL aldı.

 Ödül töreninden sonra anı fotoğrafları çekildi. Gece saat 21.00 de sona erdi.

Geceye  onlarca acenta  temsilcisi, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, İzmir İl Kültür müdürü ,Vali yardımcısı, komşu belediye başkanları katıldılar. Selçuk belediye başkanı  gecede yoktu.

 DHA VEYSEL EROL

Bu haber 960 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım