reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 Mayys 2012, 13:41 1072 Görüntüleme

SANTRAÇ TURNUVASI 15 MAYISTA BAŞLIYOR.

reklam
reklam

5. GELENEKSEL AÇIK HAVA SANTRAÇ TURNUVASI 15 MAYISTA BAŞLIYOR.

5. Açık Hava Satranç Turnuvası bu yılda satranç severleri bir araya getiriyor. Geleneksel hale gelen ve önceki yıllarda Çamlık Açık Hava Tren Müzesinde yapılan satranç turnuvası bu yıl Selçuk Anadolu İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde gerçekleşecek.

Satranç turnuvasının ismi aynı kalmak üzere sponsorlarımızın desteği ile farklı ortamlarda her yıl satranç severleri mayıs ayı içerisinde bir araya getirmekte ve satranç oyuncularının tanışma ve kaynaşmasını sağlamaktadır.

Bu yıl İsa Bey İlköğretim Okulunca düzenlenecek olan turnuva 15 Mayıs 2012 yapılacak. Açık Hava Satranç Turnuvası Selçuk İlçesindeki İlköğretim ve liselerin katılımı ile gerçekleşecektir.  Minikler(1,2 Ve 3. Sınıflar),Küçükler(4 ve 5. Sınıflar) ,yıldızlar(6,7 ve 8.Sınıflar) ve gençler (lise 9.10.11 ve 12. Sınıfları) olmak üzere dört kategoride gerçekleşecektir. Gelecek yıllarda Açık Kategoride (7 den 70 e yaş grubunu kapsayan) yapılması planlanmaktadır.

Turnuva Ödülleri her kategorinin 1,2 ve 3. Oyuncularına madalya ve en iyi dört oyucunun bulunduğu okula kupa verilecektir. Hitit Otelden kategori birincilerine sezonluk yüzme havuzu üyeliği. Çözüm Dershanesinden 1,2 ve 3. Oyuncularımıza destekleyici dershanemizden %50 ve %25 indirimli 2012-2013 öğretim yılı kayıt hakkı ve seviyeye uygun dershane kitap seti verilecektir. Körfez Dershanesinden öğrencilerimize dağıtılan kupa ve madalya ücretlerinin bir kısmı ve Selçuk Efes Dershanesi TSF organizasyon malzeme kullanım hakkı karşılandı. Aile Kasabı ve Pamuk Büfe oyuncuların öğle yemeğine katkı sunmuşlardır.

Sporcularımıza başarılar ve sporcularımız adına sponsorlarımıza teşekkür ederiz.


DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1072 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım