reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 09 Mayys 2012, 22:20 1858 Görüntüleme

Ayrılmak istedi öldürdüm

reklam
reklam

İzmirin Selçuk ilçesinde 14 Yıllık ilişkisini bitirmeye karar veren kadını öldüren zanlı Ayrılmak istedi öldürdüm dedi.

İzmir'in Selçuk ilçesinde dün  öğlen saat 15.00'de yaşanan cinayet olayının katil zanlısı bu gün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cinayeti  sevgilisinin ayrılmak istemesi üzerine işlediğini söyleyen Katil zanlısı İ.İ (35) poliste susma hakkını kullandı.

            Çorum Mecitözü ilçesinde yaşayan ilk evliliğini yaptığı eşiyle birlikte belediyede çalışan Zeynep Köksal’ın eşinin akrabası olan İ.İ. (İlhami İlhan) 1998 yılından bu yana ilişki yaşadığı öne sürüldü. Bu süre içerisinde kocasıyla birkaç kez barışan, tekrar ayrılan Köksal, bu süreçte Dikili Belediyesine yatay geçiş yaptı. İ.İ ile ilişkilerini sürdüren ve yaklaşık   iki ay önce eşinden  boşanan Zeynep Köksal’ın bu kez Selçuk Belediyesine tayinini yaptırdı. Peşini bırakmayan İ.İ. dün geldiği Selçuk’ta genç kadınla  buluştu. Hükümet konağı önündeki çay bahçesinde oturan ikili görgü tanıklarının ifadesine göre bir süre tartıştı. Görgü tanıklarına göre birden ayağa kalkan İ.İ.  bir çocuk annesi Köksal’ın saçlarını tutarak boynunda bıçaklamaya başladı. Boğazından 5, sol omuzundan 1 bıçak darbesi alan kadın kanlar içinde yere yığıldı. Çay bahçesinde oturanların şaşkın bakışları arasında soğukkanlı bir şekilde ceketini giyen İ.İ. olay yerinden ayrıldı.

                                   Susma hakkını kullandı

            Polisin kısa sürede yakaladığı İ.İ. poliste susma hakkını kullandı. Polisin hiçbir sorusuna yanıt vermeyen İ.İ. nin bir ara şoka girdiği ve sürekli “öldürdüm işte” dediği öğrenildi. Dün geceyi poliste geçiren İ.İ. bu gün geniş güvenlik önlemleri altında Selçuk adliyesine getirildi. Savcılık ifadesinde Köksal’ın eşiyle akraba olduklarını 14 yıldan bu yana ilişkilerinin sürdüğünü söyledi. Edinilen bilgiye göre  İ.İ. ifadesinde “ilişkimiz uzun yıllar sürdü. Eşinden birkaç kez ayrıldı. Her ayrıldığında beraberdik. En son iki ay önce boşandı ve Selçuk’a geldi. Bende gelip kendisiyle konuşmak istedim. Bendende ayrılmak istediğini söyledi. Kendisini ikna etmeye çalıştım. Başaramadım. Bunun üzerine yanımda getirdiğim bıçakla öldürdüm” dediği öğrenildi. Savcılık sorgusu sonrası Selçuk Asliye Ceza mahkemesine çıkarılan İ.İ. tutuklandı. Adliyeden yine geniş güvenlik önlemleri arasında çıkarılan İ.İ. Selçuk cezaevine konuldu.

 

Latif SANSÜR / VEYSEL EROL

Bu haber 1858 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım