reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 04 Mayys 2012, 12:29 1474 Görüntüleme

PAMUCAK SAHİLİ PIRIL PIRIL

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi ve Selçuk Anadolu Teknik Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi (METEM) Pamucak sahilinin katı atıklardan arındırılması için el ele vererek çevreye yönelik sosyal sorumluluk projesini başlattı

İki kurum arasında imzalanan protokole göre “Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi” kapsamında METEM öğrencileri, Selçuk Belediyesi Çevre Sağlık İşleri ve Temizlik İşleri personeli ile birlikte Pamucak sahilinin temizlenmesi için bir araya geldi. Turizmde önemli bir yere sahip olan ve uzunluğu 6km’yi bulan Pamucak sahilinde yapılan bu duyarlı proje öğrenciler, öğretmenler ve belediye personeli tarafından büyük bir içtenlikle gerçekleştirildi.

Gençlerin  yapılan bu  uygulama ile birlikte hem çevre bilincini hem de sosyal sorumluluklarını kavrayarak sahilin temizlenmesine katkıda bulunduklarını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Bizler kurum olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vermeye hazırız. Geçtiğimiz aylarda METEM’in isteği üzerine bu  konuyu değerlendirdik ve işbirliği içerisinde olmak istedik. Projenin kentte çevre bilinci oluşturmak açısından önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Pamucak Sahili turizm açısından çok önemli bir yer. Fakat sahipsiz. Umarım öğrencilerin ve duyarlı vatandaşlarımızın burada yaptığı bu düşünceli davranış ilgili kurumlarında dikkatini çeker ve hep birlikte çevremize, sahilimize sahip çıkarız. Her zaman gençlerle birlikte sosyal sorumluluk projelerini uygulamaktan mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.

Bu haber 1474 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım