reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 01 Mayys 2012, 23:16 868 Görüntüleme

Karataş: Selçuk Belediyesini Kazanacağımıza İnanıyoruz

reklam
reklam

Partisinin Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret eden MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataşı parti binasında yüzlerce kişi karşıladı.

Partililere hitaben yaptığı konuşmasında İzmir ve ülke ekonomisine değinen Karataş, İzmir'de her 3 kişiden birinin icralık durumunda olduğuna dikkat çekti. MHP Selçuk İlçe Teşkilatı'nı 2014 yerel seçimlerinde ve öncesinde zor bir sürecin beklediğini belirten Karataş, Selçuk'ta yerel iktidar partisi CHP'nin "biz ne yaparsak yapalım her halükarda Selçuk halkı bize destek veriyor" rahatlığı içersinde olduğunu, diğer taraftan da merkezi iktidarın sadece Selçuk'a değil İzmir'in geneline hiçbir katkıda bulunmadığını, İzmir'in üvey evlat muamelesi gördüğünü ve gayri safi hâsılata verdiği katkının karşılığını alamadığını, hükümetin İzmir'de vaatten öteye gitmeyen bir politika güttüğünü iddia etti. İl başkanı Karataş hükümet Selçuk İçin Ne Yaptı, İzmir için ne yaptı? diye de sordu.

İlçe Teşkilatında yapılan toplantıda Ev sahibi olarak ilk ilçe Başkanı Levent Görür söz aldı; "Tüm arkadaşlarımız ve teşkilatımız adına başta İzmir İl Başkanımız Necat Karataş olmak üzere tüm il yöneticilerimize hoş geldiniz diyorum. Sözü fazla uzatmadan sözün sahibine başkanımıza sözü bırakıyorum’’ dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş Selçuk İlçe Teşkilatında yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; " Bugün burada bu kalabalığı görmekten dolayı çok memnun oldum ilçe başkanımıza, ocak başkanımıza, kadın kollarına çok teşekkür ediyorum, burada ki tablo beni çok heyecanlandırdı. Selçuk ilçemize böyle bir kadro ve heyecan getirdikleri için kendilerine şükran borçluyum. Selçuk ilçemizde ve İzmir’in tüm ilçelerinde ilçe kongrelerimiz bitti. Hepinizin dikkatle takip ettiği gibi MHP İzmir İl teşkilatımız İlçe Kongre sürecini başarıyla tamamlamıştır. Güzel İzmir’imizin tüm ilçelerinde coşku ve heyecanla tamamladığımız kongrelerimizde emeği geçen tüm dava arkadaşlarımı huzurunuzda tebrik ediyor, teşekkül eden yeni yönetim kurullarımıza kutlu mücadelemiz adına şimdiden başarılar diliyorum.

Önümüzde zorlu bir süreç var, Milliyetçi Hareket Partisi 12 Haziran 2011 seçimlerinde Selçuk’ta küçümsenmeyecek oy aldı. % 18 oy oranı İzmir’de MHP’nin en yüksek oy oranını yakaladığı ilçe oldu. Tabiî ki bu bizler ve sizler için yeterli değil ama her şeye rağmen, her zorluğa ve o gün ki şartlara rağmen alınan oy oranı yüksek bir oy oranıdır.

Selçuk ilçesi birçok ilçemizden çok daha dinamik bir yapıya sahip, parti teşkilatı ile ocak teşkilatıyla birlikte hareket edebilen, fikir alışverişinde bulunan çalışan ilçelerimizin başında geliyor. İşte bugün burada ki bu tablo bu kalabalıklarda onu gösteriyor. Önümüzde ki mahalli idareler yerel seçiminde Selçuk’ta mutlak şekilde iktidar olunacağına, başarının yakalanacağına inanıyorum. Ve bu yönetiminde Selçuk Belediye Başkanlığını partimize kazandıracağına inanıyorum. Sizden Selçuk’u istiyorum. Selçuk Belediyesine üç hilalli bayrağımızı dikmenizi istiyorum.

"İZMİR'DE HER 3 KİŞİDEN BİRİ İCRALIK"

Milliyetçi Hareket Partisi Mahalli idareler seçiminde ilinde, ilçesinde, beldesinde bütün alanlarda netice almak zorunda. Mahalli idareler seçimlerinde ki başarı MHP’nin genelde iktidarına vesile olacaktır. Niçin başarılı olmak zorundayız; Çünkü Yüce Türk Milletinin Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyacı var. Bugün yaşamış olduğumuz gerek ekonomik manada gerekse bulunduğumuz coğrafya içerisine bakıldığında birçok problemler var. Ekonomik problemlerimizin başında işsizlik var. Türkiye'de insanlar ekonomik sıkıntılar içerisinde, memurlar, işçiler, esnaf 3-5 ayrı kredi kartı kullanarak bir karttan kullandığı krediyi diğeriyle kapatmaya çalışıyor, ancak borç ile borç ödemeye çalışan halkımız bir süre sonra icralık konumuna geliyor. Sadece 2011 yılında İzmir'de bir milyon iki yüz elli bin icra dosyası var. Kent nüfusuna oranla İzmir'de her 3 kişiden biri icralık durumdadır. İzmir'in durumu içler acısıdır. Bugün ki gösterilen enflasyon rakamları üzerinde oynanarak vatandaşa aktarılıyor. Bu kadar işsizi olan bir ülkenin diğer taraftan da Cari açığı 75 milyar doları bulmuş. Bütçesi paramparça olmuş ülkemiz ekonomik manada iyi yönetilmiyor. Ancak ekonomik sıkıntıların içerisinden çıkmak mümkündür, eğer yolsuzluk çözülürse, haksızlık ortadan kaldırılırsa, yağma-talan yok edilirse, Türkiye için düşünürseniz güçlü ve milli bir iktidar olduğunuz takdirde bu sorunların üstesinden gelmek mümkündür. Ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında bu sorunlar çözülebilir’’ dedi.

Son dönemlerde Türkiye'nin dışında Libya'dan başlayıp Mısır'da, Tunus'ta gelişen ve Suriye'ye dayanan olaylara dikkat çeken Karataş, "Türkiye bir bataklığa çekilmek isteniyor. Gireceksiniz diye zorluyorlar. Bu bataklığa girildiği takdirde Suriye'de hedeflenen arzular gerçekleşecek. Sonra da İran'a, İran'da çözüldükten sonra maalesef sıra Türkiye'ye gelecektir" diye konuştu.

Irak'ta bir bölgesel yönetim oluşturulduğunu ve Suriye'de de benzer bir yapının oluşturulmaya çalışıldığını vurgulayan Karataş, "Suriye'de kurulmak istenen bölgesel yapının kısa sürede kurulması muteber. İran'da da böyle bir çalışma yapıldığı zaman Türkiye'de de buna hazır olup destek verecek olan bölgede maalesef bir terör örgütü var. Dolayısıyla da 4 ülkeden alınacak olan parça parça topraklarla bir sözde Kürdistan oluşturma sıkıntısı var" iddiasında bulundu.  

"Milli Değerlerimiz Alt Üst Ediliyor"

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin itibarsızlaştırdığını, zayıflatılmak istenildiğini ve getirildiği noktada durumunun içler acısı olduğunu, bu durumdan ötürü de üzüldüklerini ve endişe duyduklarını sözlerine ekleyen Karataş, şöyle konuştu: "Ekonomik sorunlar güçlü bir iktidar ile aşılır. Ancak, Irak'ın bölgesel yönetiminden gelen Barzani'nin boynuna sarılan ve 'Mesut ağabey' diye karşılayan zihniyet maalesef TSK mensuplarını da Silivri cezaevinde mağdur bir şekilde tutuyor. Türkiye'yi bataklığa sürüklemek istiyorlar. Yarın öbür gün Türkiye'nin bataklığa girmesi durumunda ve Silahlı Kuvvetlerin zayıflatıldığı takdirde Türkiye'nin ne olacağı hesabı yapılmıyor. Diğer taraftan milli değerlerimiz alt üst ediliyor. Türk insanını rencide etmek için her türlü gayret gösteriliyor. İnsanlar artık göğsünü gere gere 'Türküm' diyemez oldu. Türklük artık itibar görmez hale geldi."

Son olarak 3 Haziran da yapılacak olan İzmir İl Kongresine de değinen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş; Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin imzasıyla atandığım bu göreve seçilerek devam etmek istiyorum, 3 Haziranda yapılacak olan İl Kongremizde adayım. Kongrede herkes aday olabilir. Buna bir engel yok. Bu durumu da gayet doğal karşılıyorum. Hepimizin ortak sorumluluğu MHP’ye, Türkiye’ye hizmet etmektir. Bu alanda kendisini siyaseten ehliyet sahibi gören ve hizmet yeterliliği noktasında da kendi vicdanında bir olumsuzluk hissetmeyen herkes göreve talip olabilir. Bu aynı zamanda partimizin demokrasiye bağlılığını MHP’lilerin demokratik kültürden ne derece nasiplendiğini ortaya çıkarmaktadır. Bu İzmir’i yani YAŞANACAK GÜZEL İZMİR’e kavuşmak için yüreği TÜRKİYE ve İZMİR ile atan herkesi kucaklayacağız. İzmirlilerin tek adresi, tek buluşma noktası MHP ve onun kadrolarıdır. Bu azim ve kararlılıkla İzmir’e hizmet yoluna çıkıyoruz. Dosta ve düşmana açıkça haykırıyoruz; MHP İzmir’i yükseltecek ve hak ettiği yere getirecek yegâne siyasi partidir. Herkesi bu kutlu hizmet yürüyüşüne tekrar davet ediyor, 2014 yerel seçim zaferimizi şimdiden müjdeliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Bu haber 868 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım