reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 29 Nisan 2012, 16:06 1032 Görüntüleme

ABC ye bir ödülde İzmir il kültür ve turizm müdürlüğünden

reklam
reklam

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen İzmir turizm ödülleri arasında bu yıl turizm özel ödülüne Selçuk ta merkezi bulunan ABC Health Services (ABC Sağlık Hizmetleri) layık görüldü

Önce yılda 3 milyon turisti ağırlayan Selçuk bölgesinde ambulans ve poliklinik hizmetleri vererek başladılar. Yurt dışı sigorta şirketleriyle başarılı anlaşmalar yaparak sağlık hizmetleri yanı sıra tıbbi danışmanlık, cenaze hizmetleri gibi hizmetleri vermeye başlamıştır.

2009 yılından itibarende sağlık turizmi alanında başarılı faaliyetlerde bulunan ABC, özellikle İzmir bölgesine yurtdışından yabancı hastaların getirilip tedavi ettirilmesinde büyük rol oynamıştır. İzmir’de sağlık turizminin geliştirilmesi için İzmir sağlık turizmi derneği kurucuları arasında yer almıştır. Yurt dışında 200 ün üzerinde asistan ve sigorta kuruluşuyla anlaşması olan ABC, İzmir ilinde sağlık serbest bölgesi oluşturulması, termal alanların arttırılması ile ilgili çalışmalar yürütmektedir.

ABC yönetim kurulu başkanı Sn Alpaslan ÇOSKUN İzmir turizm özel ödülünü aldıktan sonra yaptığı açıklamada ‘’1995 yılından beri yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle turist sağlığı ve sağlık turizmi alanlarında bir çok ödül alan şirketimiz için en anlamlı ödüllerden birini almanın haklı gururunu yaşıyoruz. ABC olarak sağlık turizmi alanında İzmir’i daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamlı ödüle bizleri öneren tüm yetkililere ABC çalışanları adına teşekkür ediyorum’’  dedi.

DHA SELÇUK VEYSEL EROL

Bu haber 1032 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım