reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 21 Nisan 2012, 10:50 1127 Görüntüleme

HALK EĞİTİM MERKEZİ NI BİR HAYIRSEVER VATANDAŞ YAPTIYOR.

reklam
reklam

TEMEL ATMA TÖRENİ DUALARLA İLAHİLERLE YAPILDI KURBAN KESİLDİ

40 yılı aşkın kiralık binalarda, son on yıldırda belediyeye ait. Üç katlı bir lojmanda hizmet veren Selçuk halk eğitimi binası nihayet yapılıyor. Temel törenle atıldı. Temel atma töreninde konuşan Halk Eğitim Müdürü Ali rıza Çelebi, “ Temel törenine katılanları, şehitlerimiz için saygı duruşuna davet etti. Daha sonra İstiklal marşı okundu. Sözlerine şöyle devam ettiğ.” bu güne değin, kiralık binalarda, yetişkinler için hizmet veren Müdürlüğümüz, nihayet hayırsever, vatandaşımız, Şahabettin Sarı dede tarafından yaptırılıyor.1492 metrekarelik arsa üzerine yapılacak binamız üç katlı olacaktır. 10 dershanesi, çok amaçlı bir salonu olacaktır. Yaklaşık kaba inşaatı 300 bin liraya mal olacak binaya “SELÇUK SARIDEDE HALK EĞİTİM MERKEZİ” ADI VERİLECEKTİR. Binamız bitincede, hizmet alanımız, genişleyecek, kalitemiz yükselecektir. Yetişkinlerimizin eğitilmesi, meslek sahibi 09lmaları, aile bütçelerine katkı sağlamaları daha rahat ortamda kazandırılacaktır.” Dedi.

 Daha sonra İlçe Kaymakamı, Ayhan Boyacı, “ Böyle güzide bir ilçede, özlemi duyulan, (yetişkinlerin eğitilmesinde, meslek, iş aş, sahibi olmasında hizmet veren) Halk eğitimi merkezi müdürlüğümüzün yeni bir binaya kavuşması mutluluk vericidir. Ne mutlu bize kutlu doğum haftasında böyle bir hayırlı hizmet binasının temelini atıyoruz. İlçemizde okullaşma oranının yüksek olmasını istiyorsak, hayırsever vatandaşlarımıza ulaşmak onlarla iyi diyaloglar kurabilmek çok önemlidir. Bu binanın yapımını sağlayan Hayırsever vatandaşımız Şahabettin Sarı dedeyi canı yürekten kutluyorum. Selçuk’ta bu tür güzel hizmetler verecek okulların yapılmasında katkı sağlayacak çok hayırsever vatandaşımızın olduğuna inanıyor, onları bekliyorum, inşallah yakında İsa bey ilköğretim okulu muzunda temelini atarız “ dedi.

Daha sonra Kutlu doğum haftası nedeniyle, Selçuk’ta konferans vermek üzere bulunan, Diyanet İşleri Haç ve Umre işleri genel Müdürü Hayrettin Köker, İlçe müftüsü İsmail satunun okuduğu dualar ve ilahilerle kurban kesildi, temel atıldı.

DHA VEYSEL EROL

Bu haber 1127 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım