reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 20 Nisan 2012, 03:54 1001 Görüntüleme

ÖLDÜRÜLEN DOKTOR İÇİN PROTESTO

reklam
reklam

SELÇUK DEVLET HASTAHANESİ ÇALIŞANLARI ÖLDÜRÜLEN DOKTOR İÇİN PROTESTO YAPTI. İŞİ YAVAŞLATTI.

İKİ GÜN ÖNCE GÖREVİ BAŞINDA ÖLDÜRÜLEN UZMAN DOKTOR Eresin Asrslan için, Selçuk Devlet hastanesinde doktorlar ve tüm sağlık personeli hastane önünde toplanarak olayı kınadılar.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından, Selçuk devlet hastanesi Kulak burun uzmanı Doktor Murat Koç bir konuşma yaptı. Hekimlik kavramının toplum gözünde değer kaybettiği şu günlerde. Genç hekimlerin gelecek hekimlik anlayışını daha iyi hale getirme çabalarının konuşulduğu bu günlerde bir meslektaşımızın hunharca” öldürmeye teşebbüs eden bir darbe” ile öldürülmüş olması HEKİMLİK değerlerinin toplum gözünde ne duruma geldiğinin açık bir göstergesi olmuştur. Bu tür olaylar bir daha yaşanmaz inşallah. Ülkemizdeki tüm meslektaşlarımızı bu tür olaylara karşı tek vücut olmaya davet ediyoruz. Herkes bir daha düşünsün. Hekimlik değerleri için ne yapmalıyım, yapabilirim diye. Bu gün ersin kardeşimizin ışığının ülkemizdeki her genç meslek taşı tarafından aydınlatılacağından hiç şüphemiz yoktur. Hekimler birbirinden uzak olasalar, birbirlerini tanımasalar dahi her daim anlaşırlar, birbirlerini yansıtırlar.  Son olarak birbirlerini ölüme ugurlasalarda he daim iyi hekim kimliklerini korurlar. Bu esef olayı bir daha kınıyor, hekim arkadaşımızın yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz. “ dedi.

Tören sona erdi. Poliklinik hizmetleride bu gün yavaşlatıldı.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1001 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım