reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 15 Nisan 2012, 17:07 1009 Görüntüleme

İKİNCİ KÖPRÜ FACİASI SELÇUKTA YAŞANABİLİR

reklam
reklam

SELÇUK UN EN BÜYÜK TARIM YAPILAN ARAZİLERİNE GEÇİT VEREN İKİ TARİHİ (TAŞ KÖPRÜSÜ) KÖPRÜSÜ YIKILMAK ÜZERE.

AKP İZMİR MİLLETVEKİLİ ALİ AŞLIK SELÇUKU ZİYARET ETTİ. KÖPRÜLERİ İNCELEDİ. HASTAHANE YERLERİNİ GÖRDÜ. EFES ALT KAPI YI GEZDİ. BİLGİ ALDI.

Bu gün havanın yağmurlu olmasına karşın AKP İzmir Milletvekili ALİ AŞLIK Selçuk’u ziyaret etti. Kendisini Selçuk Girişte, AKP İzmir İl yönetim kurulu üyesi Osman BAŞTERZİ, Selçuk İlçe Başkanı Sema YEŞİLÇİMEN, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladılar.  Önce, Selçuk’un en büyük tarımını yapıldığı arazilere geçit veren 200 yıllık tarihi taş köprüler gezildi. Görüldü. Yıkılmak üzere olan köprülerin her an bir faciaya neden olabileceği anlatıldı. Daha sonra Selçuk girişteki belediyenin hastane alanı olarak ayırdığı arsa gösterildi. Yılda 3 milyon turistin ziyaret ettiği selçukta bir yeni hastaneye ihtiyaç olduğu anlatıldı. Bu iki konuyu ilgili birimlere ilettiklerini, Ali beyinde bir an evvel bu sorunların çözümüne başlanması için desteğini istedikleri anlatıldı. Ali Aşlık beyde bu konularda gereken ne yse yapacağını ve takipçisi olacağını söyledi.

Daha sonra Efes alt kapıya gidildi. Esnaf ziyareti ve dert dinleme yapıldı. Daha Soner partiyi binasına gidilerek ilçe sorunları orada daha geniş kapsamlı anlatıldı.

 DHA VEYSEL EROL SELÇUK

 

Bu haber 1009 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım