reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 13 Nisan 2012, 12:18 1336 Görüntüleme

MHP Kadın Kollarının Çanakkale Gezisine Yoğun İlgi

reklam
reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Kadın Kolları Çanakkale gezisi düzenledi. MHP Selçuk ilçe teşkilatının düzenlediği Çanakkale gezisine partili kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu 77 kişinin katıldığı gezide profesyonel rehberler eşliğinde Çanakkale savaş alanı ve şehitlikler ziyaret edildi. Türk tarihinde çok önemli bir yeri olan Çanakkale Muharebeleri'nin hangi şartlarda kazanıldığı kadınlar tarafından yakından görüldü. Çanakkale’de Şehit Abideleri ve tarihi mekânları ziyaret eden Selçuk MHP Kadın Kolları geçmişi adeta yeniden yaşadılar.

MHP Selçuk Kadın Kolları Başkanı Filiz Savaşer Çanakkale gezisi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; ‘‘Çanakkale, bizim için bir coğrafi bölgenin adından öte, her bir karış toprağına dağ gibi yiğitlerin uzandığı dünyanın en büyük şehitliğidir. Çanakkale’de atalarımızın gösterdiği kahramanlıkları unutmamak, o her karışı şehit kanlarıyla sulanmış topraklarda, yaşananları gelecek kuşaklara aktarmak için bu geziyi düzenledik ve şehitlerimizin ruhu için dua ediyoruz” dedi.

Gezide duygu dolu anlarında yaşandığını belirten Filiz Savaşer; “Vatan topraklarını korumak ve savunmak için, zor şartlar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz; devletimizin varlığının, milletimizin birlik ve beraberliğinin güvencesi olarak ilelebet hatırlanacaktır. Bedeli şehit kanıyla ödenmiş olan bu topraklar üzerinde, bugün de hesabı olan hain odaklar vardır. Bilinmelidir ki, her karış toprağını, kutsal kanlarıyla sulayarak, Anadolu’yu vatan yapan ve bize emanet eden kahramanların bugünkü torunları da yeri ve zamanı geldiğinde, kutsal görevden kaçınmayacaklardır ” şeklinde konuştu.

MHP Selçuk İlçe Teşkilatı Başkanı Levent Görür ise her vatandaşın Çanakkale’yi gezmesi gerektiğini vurgulayarak katılımın yoğunluğu nedeni ile kadınlar koluna teşekkür etti.

Bu haber 1336 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım