reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 13 Nisan 2012, 12:09 1020 Görüntüleme

AV KÖPEKLERİ SELÇUK TA YARIŞACAK

reklam
reklam

8. Uluslararası Fermalı Av köpekleri Yarışmasına bu yıl Selçuk ev sahipliği yapıyor.

Selçuk Belediyesi’nin desteği ile  Ege Yaban Hayatı ve Avcılık Federasyonu (EYHAF) ve Selçuk Avcılar Atıcılar ve Balıkçılar Derneği tarafından 14-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışma av severler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Pamucak Seferihisar kavşağında bulunan arazide düzenlenecek olan yarışmaya 60’ın üzerinde av köpeği katılacak. Etkinlikler Cumartesi günü saat 09.00'dan akşam 17:00’ye kadar, Pazar günü ise  saat:10:00’dan  17.00'e kadar devam edecek. Pazar günü av köpeklerinin yarışmasının yanı sıra köpekler arasında güzellik yarışması da düzenlenecek. Yarışmanın düzenlenmesinde büyük desteği olan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e teşekkürlerini ileten Selçuk Avcılar Atıcılar ve Balıkçılar Derneği Başkanı Fadıl Lale, heyecanlı geçecek yarışlara bölgedeki bütün avcıları davet ettiklerini söyledi.

Bu haber 1020 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım