reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 12 Nisan 2012, 00:36 1000 Görüntüleme

ATAÜRK RESİMLERİ SERGİSİ

reklam
reklam

KUŞADALI TURİZMCİDEN EFES MÜZESİNDE ATAÜRK RESİMLERİ SERGİSİ

         Kuşadalı  turizmci Nuri ÖZKAN dan  Atatürk resimleri sergisi Efes müzesinde açıldı.1960 yılında Sıvasın Kangal ilçesinde doğan Nuri Özkan, Uzun yıllar önce Bodrumda daha sonra Kuşadası’nda Turizm sektöründe çalışmış. Küçüklüğünden beri resme olan ilgi ve sevgisini unutması mümkün olmamış. Emekliliğine az kala Resim Öğretmeni Hidayet Çakardan resim dersleri almaya başlamış. Daha sonrada resim sevgisiyle beraber yaşayan Atatürk resimlerini yapma ya başlamış. Yaptığı resimlerle zaman zaman çeşitli sergilere katılmış.

Aynı zamanda Kuşadası ADD Başkanlığı yapan sanatçı. Bugüne kadar  dört kişisel yağlı boya dan oluşan Atatürk ve kuşlar resim sergisini açmış. Bugünde Efes müzesinde beşinci kişisel sergisini açtı.

Birbirinden güzel Atatürk resimleri ile oluşan sergi 30 nisana dek açık kalacak.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

 

Bu haber 1000 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım