reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 03 Nisan 2012, 10:52 950 Görüntüleme

KÜÇÜKLER FUTBOL TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ TURNUVASI SELÇUK TA

reklam
reklam

PAMUCAK AGUA FANTASY OTEL SEZONU MİNİK FURBOLCULARLA VE 450 AVRUPALI TURİST İLE AÇTI.

         2011-2012 Milli Eğitim Bakanlığı Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği 03-06 Nisan 2012 tarihlerinde Selçuk’ta yapılıyor. 81 ilden 96 minik futbol takımının karşılaşacağı turnuva için gelen 1400 kişi Selçuk Pamucaktaki Agua Fantsay otelde konaklıyorlar.  Bu gün otelde açılış seronomisi yapıldı. İlk konuşmayı danone temsilcisi Ezgi Şay6lı Çeker yaptı “  Önce danoneyi anlatan ezgi çeker,  bu güne dek ülkemizin her köşesinden 650 bin çocuğa ulaştık.  Her yıl 15 bin çocuğa ulaşıyoruz.  Bu turnuvalar sayesinde 0nlarca ilimizden yüzlerce çocuğumuzu kaynaştırmanın kardeşlik duygularını geliştirmenin, geleceğin barışının temellerini güçlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bize bu organizede  öncülük eden  Gençlik Spor Bakanlığımız başta tüm kurum ve kuruluşlara kişilere sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. Daha Sonra İzmir İl Gençlik ve spor müdürü Ali Salbaş konuşmasında “ Spor evrensel Kültürün bir mirasıdır. Müzikle beraber barısın, dostluğun kardeşliğin temellerinin atılmasında en büyük etkendir. Spor sadece bedensel hareketlerin yapıldığı bir olgu değil, büyük kitleleri kaynaştıran bir olgudur. Çok amaçlıdır. Siz geleceğin büyüklerine çok güzel davranışlar kazandırır.  Yararları saymakla bitmez.  Böyle tarihi kültürle iç içe bir şirin ilçemizde tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “ dedi

 Daha sonra İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı”  Siz cıvıl cıvıl sizleri her yıl güzel ilçemömöizde görmek bizim için en büyük mutluluk olacaktır. bu güzelliği organize eden herkesi kutluyorum.  .  siz,Gençlerin görev yaptığım bu güzel ilçede bir araya gelmenizden çok mutluyum. Spor insanlığa barış ve sevgi, kardeşlik aşılayan bir olgudur.  Burada yurdumuzun her ilinden gelen sizler birbirinizi yakından tanıyacak kaynaşacak, barış, dostluk ve kardeşliği pekiştireceksiniz. Barışın, dostluğun, kardeşliğin en güzel temellerini burada kısa sürede de olsa atacaksınız. Takımınızın gol atarak galip gelmesinde daha çok büyük kazancınız böyle güzel bir ortamda birbirinizi tanımanız olacaktır.

 Sizleri her yıl ilçemizde görmek isteriz. Turnuva sonunda evlerinize döndüğünüzde, Güzel ilçemin güzel insanları adına sevgi ve selamlarımı iletin. Başarılar diliyorum “dedi.

 Turnuvadaki maçlar, 15 şer dakikalık sürede 30 dakika yapılacak. İlk gün 96 maç, ikinci günü 64 maç, üçüncü günü  12 maç dördüncü günüde 4 maç ile final yapılacak. Türkiye birincisi minik takım Avrupa’daki minikler turnuvasında ülkemizi temsil edecektir.

DHA VEYSELO EROL SELÇUK

 

Bu haber 950 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım