reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 22 Mart 2012, 10:57 1184 Görüntüleme

ÇOCUKLAR YAZARLARLA BULUŞUYOR

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Selçuklu çocukları yazarlarla buluşturuyor. İlk buluşmanın konuğu ödüllü yazar Sara Şahinkanat olacak.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Selçuklu çocukları yazarlarla buluşturuyor. İlk buluşmanın konuğu ödüllü yazar Sara Şahinkanat olacak. 30 Mart tarihinde Selçuk’u ziyaret edecek olan yazar Şahinkanat iki ayrı etkinlikte çocuklara kendi kitaplarını okuyacak ve yine kitaplarından yola çıkarak kurguladığı oyunları çocuklara öğreterek keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak.

Yazarın ilk etkinliği Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde gerçekleştirilecek. İkinci etkinlik ise yine aynı gün saat14.00’te Selçuk Carpouza Kafe’nin bahçesinde düzenlenecek. Carpouza Kafe’de Selçuklu çocuklar ve aileleri ile buluşacak olan Sara Şahinkanat katılımcılara kitap okuyacak, onlarla oyunlar oynayacak ve kitaplarını imzalayacak.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi psikoloğu Arslan Sayman “Çocukların kültür, sanatla tanışmaları bizim için son derece önemli, hele kitapla iç içe yaşamaları daha da önemli. Kreşimizde her hafta farklı yaş grupları için özel olarak seçilmiş birçok kitap okuyoruz, bununla yetinmiyor çocuk ebeveyn etkileşimini artırmak için kitaplığımızdaki kitapları çocuklarımızın evlerine yolluyor ve ebeveynleriyle birlikte ortak okuma etkinliği yapmalarını tavsiye ediyor, aileleri ve çocukları kitap okuyarak birlikte zaman geçirmeleri için özendiriyoruz. Kitap okuyan, kitapla dost olan nesiller yetiştirmek gibi bir anlayışımız var. Bu çerçevede çocuklarımızla yazarları buluşturmak da bizim için ayrı bir önem taşıyor. Ödüllü yazarımız Sara Şahinkanat ilk konuğumuz olacak ve bu etkinliklerin devamı gelecek. Selçuk’ta çocukların kitapla dost olmasını hedefliyoruz.” diyerek etkinliğin önemini gözler önüne serdi.

Sara Şahinkanat: 1966 yılında İstanbul’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi, Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar reklamcılık sektöründe çalıştı. 2001 yılında oğlu Tan dünyaya geldi. Oğluna beğendirmek için yazdığı öyküleri artık bütün çocuklarla paylaşıyor. Sara Şahinkanat’ın, Beyoğlu Macerası - Bilgi Avcıları Gizli Görevde, Üç Kedi Bir Dilek, Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor, Maymun Kral ve Çocuk Gençlik Yayıncıları Derneği tarafından ödüllendirilen Kim Korkar Kırmızı Başlıklı Kızdan isimli yapıtları bulunuyor.

Bu haber 1184 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım