reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 19 Mart 2012, 11:47 973 Görüntüleme

SELÇUK BELEDİYESİ İLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ROL PAYLAŞIYOR

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi İle İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği içerisinde başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması ile Selçuk’un birçok sorunu çözüme kavuşacak.

Selçuk Belediyesi İle İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği içerisinde başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması ile Selçuk’un birçok sorunu çözüme kavuşacak.

Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile toplantılar yapan Selçuk Belediyesi Selçuk’taki birçok yaşam alanını yenileyecek.

Selçuk ilçesinde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Çağdaş şehircilik  anlayışının en önemli ihtiyaçlarından biri olan alt yapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Projelerimizi en kısa zamanda sonuçlandıracağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile büyük bir hizmet atağı başlattık. Yüz yüze görüşmelerle yaptığımız mahalle sorunlarının tespiti çalışmaları ile geçtiğimiz aylardan itibaren çeşitli kesimlerle düzenlediğimiz toplantılarda katılımcılardan gelen talepler doğrultusunda mahallelerimizin ihtiyaç ve sorunlarını belirleyerek projelendirdik. Şimdi sıra problemleri çözüme kavuşturmakta. Ekiplerimiz dört koldan hızla çalışmalara başladı.  Arıtma tesisi, kanal, dere ıslahı ve yağmur suyu, kanalizasyon, cadde ve sokak asfaltlama, kaldırım düzenlemesi, şehir içinde beton vasfındaki yolların parke taşı olarak yenilenmesi,  park ve  yeşil alan oluşturma gibi yeni yatırımlarla Selçuk daha yaşanabilir bir hale gelecek” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ile görüşmelerimiz sonucunda Cumhuriyet mahallesinde bulunan İncirli dere yatağının güzergahı değiştirilecek. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları birçok noktada yapılacak. Zafer mahallesi Yüksel Özülkü ve Şirince caddelerinde yeniden düzenlemelere gidilecek. Mevcut arıtma tesisi alanında 50.000 metrekarelik bir alan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilecek ve bu alana yeni modern bir arıtma sistemi yapılacak. Arıtmadan çıkan sular tarımsal sulamada kullanılabilecek” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile yaptıkları görüşmeler sonucunda alt yapısı tamamlan caddelerde asfalt çalışmalarına başladıklarını ve asfaltlama sürecinin 15 Mart’a kadar biteceğini dile getiren Başkan Ülgür, Cumhuriyet Mahallesi 5044 ve 5112 sokak ile Barış caddesinde parke taş döşeme çalışmalarının yürütüldüğünü ve 14 mayıs mahallesinde iki , 4044 sokakta bir adet Yenikent kooperatifinde bir adet olmak üzere 4 adet park yapılacağını da belirtti.

Bu haber 973 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım