reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 19 Mart 2012, 11:27 1982 Görüntüleme

MİRAS YÜZÜNDEN KAYININI ÖLDÜRDÜ

reklam
reklam

SELÇUK BELEVİ BELDESİNDE Kİ YILLARDIR SÜREN MİRAS KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ.

Selçuk Belevi beldesinde oturan Turacı ailesinin damatları, Ayhan Kuru dal (50) ve Ayhanın eşi olan Bacıları Kezban Kurudal (43) ile, Belevi kale altı mevkiindeki Bir şeftali bahçesi yüzünden, kavgaları devam ediyormuş.,

Dün saat 18.00 ile 19.00 arasında İsmet Turacı (47) Şeftali bahçesinde iki kişi ile budanan çalıları imha ederken, Damat Ayhan ve kız kardeş Kez ban gelir. Yine tartışma başlar. Damat Ayhan elindeki tüfekle İsmet turacıya 4 el ateş eder. Turacı olay yerinde Ölür Damat ve  kız kardeşi Jandarmaya teslim olurlar.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Turacı bugün ikindi namazından sonra Belevide defnedilecek. Damat ve  kız kardeş Jandarma tarafından göz altında dır.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1982 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım