reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 10 Mart 2012, 10:32 1031 Görüntüleme

AİLE TARİHLERİ YARIŞIYOR

reklam
reklam

Aile Tarihi yarışması öncesinde, yarışmaya katılacak olan öğrenci ve öğretmenlerle Efes Tiyatro Salonunda bir araya geldi.

          Selçuk Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Kent Belleği projesi kapsamında Kent Belleği ekibi, lise öğrencilerine yönelik düzenleyeceği  “Aile Tarihi” yarışması öncesinde yarışmaya katılacak olan öğrenci ve öğretmenlerle Efes Tiyatro Salonu’nda bir araya geldi.

         Çocukların ve gençlerin, ailelerinin tarihi üzerinden geçmişin değerlerini ve kültürünü fark etmelerini sağlamak ve sosyal- yerel tarihe olan ilgilerini arttırmak amacıyla yapılacak olan yarışmaya katılacak olan  60 öğrenci ve 10 öğretmen Selçuk’un sahip olduğu önemli tarihi dokunun tanınmasına da katkı koyacak.

         Yarışma öncesi Efes tiyatro salonunda bir araya gelen Kent belleği ekibi ve yarışmaya katılacak olan adaylar proje ile ilgili geniş bir toplantı yaptı. Düzenlenen toplantıda Kent Belleği ekibi, katılımcılara  projeyi yaparken yararlanacakları kaynaklar dağıtarak, daha önce yapılmış projelerden örnekler sundu. 13 Nisan 2012 tarihine kadar projelerini teslim edecek katılımcıların sorularını yanıtlayan ekip ,yarışma da dikkat edecekleri konularla ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Kent Belleği ekibinden Pınar Sözer Tonga “yarışmaya ilginin büyük olduğunu, öğrenci ve öğretmenlerin böyle bir organizasyonun belediye tarafından yapılmasını memnuniyetle karşılandıklarını belirtti. Kent Belleği ekibinde yer alan  Özgür Ceylan ise, projeyi hazırlayan öğrencilere ses ve görüntü kaydını nasıl yapacakları konusunda destek olunacağını belirterek çalışmalar süresince katılımcıları Kent Belleği Ofisine beklediklerini dile getirdi.

Bu haber 1031 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım