reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 01 Mart 2012, 10:40 1112 Görüntüleme

Görür: AKP Selçuk Halkını Kandırdı

reklam
reklam

Selçuk MHP İlçe Başkanı Levent Görür parti teşkilatında ilçede bulunan tüm basın mensupları ile bir araya gelerek son günlerde gelişen olaylar hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Görür;  Selçuk AKP İlçe Teşkilatına ve İlçe Başkanına üstüne basa basa söylüyorum bizimle uğraşmayın bizim omurgamız çok sağlam bölemezsiniz.

Biz MHP İlçe Teşkilatı olarak iyi çalışıyoruz sanırım çünkü son günlerde bazı saldırılara maruz kalmaktayız. İlk olarak şu konudan başlamak istiyorum eski İlçe Başkanımız Haldun Bölge hakkında gazetelerde çıkan çeşitli iddialar var. AKP’ye geçtiği hakkında basında çıkarılmış olan haberler var. Ayrıca Refik Yakıt isimli şahısın da MHP Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ve AKP’ye geçtiğini basın yazdı. Öncelikle şunu belirtmekte fayda var bizim partimizde gençlik kolları diye bir birim yoktur. Arkadaşlar bunu bilsin, bizim partimizde Ülkü Ocakları diye bir kurum var, gençlerimiz oralarda yetişiyor. Ülkü Ocakları bağımsız başında kendi başkanı olan bir kurumdur. Refik Yakıt’ın da kesinlikle hiçbir şekilde burada yöneticiliği söz konusu değildir. Refik Yakıt sadece partimizin kayıtlı binlerce üyesinden biridir. 

Eski İlçe Başkanımız Haldun Bölge konusuna gelince arkadaşımızla dünde görüştüm bugün de görüştüm, Kesinlikle, asla ve katta AKP’ye geçme gibi bir durumunun olmadığını sadece yol üzerinde geçerken AKP İl Başkanı’nın Sema Yeşilçimen tarafından kendisine takdim edildiğini eski MHP İlçe Başkanı diye tanıtılıp, sadece tokalaştığını, bu sırada resim çektiklerini, kendisinin sonuna kadar MHP Çatısı altında bulunduğunu ve bulunacağını teyit ederek asla AKP ile hiçbir şekilde birlikteliğinin olmadığını bizlere açıkladı.

AKP’nin yaptığı saygısızlıktır, yok eski ilçe Başkanını aldık yok gençlik kolları yöneticisini saflarımıza kattık gibi asılsız yalan haber yapan AKP teşkilatını kınıyorum. Bunların yapmış olduğu çamur at izi kalsın politikasıdır. Bu arkadaşların bize neden bu kadar çok saldırdığı ortada, son genel seçimde Selçuk merkezinde kendileri ile bizim aramızda çok küçük bir fark olmasından dolayı bir telaş içindeler. Her zaman ayak üstü sohbetlerde yada sokakta karşılaştığımızda bizlere tek derdinin Vefa Ülgür olduğunu particiliği bir kenara bırakıp Selçuk’ta Belediyeyi Vefa Ülgür’ün elinden almak olduğunu söyleyen Sema Hanımın MHP ile zoru ne? Derdin Vefa Ülgür ise neden onunla uğraşmıyorsun? Niçin bizim seçmenimize saldırı halindesin? Sizlere bir iki örnek vermek istiyorum; Benim üyelerimden bir tanesinin eşi 19 Mayıs İlköğretim Okulunda görevli olarak çalışmakta iken bir hafta önce işten çıkarıldı. Bunlar 600-700 tl’ye çalışan insanlar, işten çıkarılan kişinin yerinede kendi partilisini işe alan bu zihniyete soruyorum nerde burada sosyal adalet? İktidar partisinin ilçe Başkanı parti gözetmeksizin herkese mi hizmet etmeli yoksa sadece kendisine oy verecek insanlara mı hizmet etmeli? Sema hanım bugüne kadar hep Belediyeyi yandaşçılık yapmakla suçlarken acaba kendisi de neden aynı şekilde davranıyor? Asgari ücretin dahi altında aldıkları para ile evlerinin geçimini sağlayan bu kişileri işten attırınca eline ne geçiyor? Sokakta işsiz olan bir partilimi yakalayıp oradan istifa edeceksin gelip AKP’ye kaydol sana iş bulacağım diyen yine Sema Yeşilçimen’dir. Refik Yakıt ile ilgili de şunu söyleyim arkadaş polis olmak istiyordu, ona da git MHP’den istifa et AK Parti’ye kaydol işini halledelim diyen yine bunlardır. Sema Hanıma soruyorum siyaset bu mu? İnsanların duyguları aczleri ile oynamak mı?

Görür sözlerine şöyle devam etti; Bunlar yarın konuşacaklar neden sadece AK Parti ile uğraşıyorsun. Kongrede ki konuşmamda da her iki partiye gerekenleri söyledim. Bugün sadece son 10 gün içerisinde gelişen olaylar ve AKP’nin partim ile ilgili çevirdikleri dolaplar hakkında konuşmak istedim. Şunu açıkça belirtmekte fayda var benim kimse ile yakınlığım uzaklığım söz konusu değil. Sema Yeşilçimen’e ne kadar yakın isem İbrahim Adıgüzel’e de o kadar yakınım. Sema Yeşilçimen’e ne kadar uzak isem İbrahim Adıgüzel’e de o kadar uzağım. İkisi de beni ilgilendirmiyor siyasi olarak.

Ben Siyasetçiyim Sema Hanım Politikacı!

İktidar partisinin Selçuk temsilcileri o kadar işi ilerlettiler ki bizim partimizde aynı meslek kuruluşunda ya da devlet ile olan işini bozmak için her şeyi yapıyorlar. Devlet gücünü kullanıp Ankara’ya kadar giderek bu insanların devlet kurumları ile anlaşmalarını bozdurup baskı kurarak kendi yandaşlarına bu işleri almak için uğraşıyorlar.

Taşeron firmalara aldırmış oldukları elemanları Efes’te Tursab’ın elemanları, güvenlik görevlileri, hastane çalışanları yani kendi bünyelerinde bulunan kurumlara aldırdıkları taşeron firma elemanlarını bindirilmiş kıta gibi AKP ile ilgili ne kadar faaliyet var ise oraya gönderiyorlar. Bu insanlara hangi güç ellerinde flamalar parti bayrakları ile siyasi faaliyetlere sokturuyor. İnsanları işe aldırıp onlara ekmek veriyorsan onların ruhunu mu satın alıyorsun. Soruyorum bu insanları faaliyetlere katılmak için mecbur tutuyor musunuz?

Bunların amacı Selçuk’ta iki parti havası var yaratmak. MHP’yi güçsüz göstermek, AKP’nin amacı MHP tabanında partiniz seçimi kazanamaz havası yaratmak, her zaman kullandıkları söylem şu Vefa kazanacağına, solcular kazanacağına AKP kazansın tabanımızda yaratmak istedikleri algı bu. Bana ne AKP’den CHP’den biz seçimi kazanamıyorsak seçimi kimin kazandığı bizi hiç ilgilendirmiyor. Ama biz bu kişilere Selçuk’ta en önemli partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu eninde sonunda inandıracağız. Biz bu partiye günümüzü geçirmek için gelmedik. Bizlerin varlıklarına katlanmak zorunda olduklarını bilecekler. Bunlar tahtaravelli siyasetçisi son belediye dükkânları konusu ortada.

Sema YEŞİLÇİMEN Hükümetin Selçuk temsilcisi olduğuna göre geçenlerde hepinizin malumu Şirince de bir şahıs bir parmak işareti ile bütün bürokrasiye, devlet erkânına bir işaret yaptı. Kendisi Selçuk halkı ile MHP ile uğraşmayı bıraksın da o işaretin kime yapıldığını düşünsün. O hareket bana yapılmadı heraldi. Devletin kurumlarında benim bir etkinliğim yok, kendisi düşünsün o hareketin kime yapıldığını ona göre davransın. Bizim partimize yönelik sarf ettiği aşırı gücü böyle insanlara karşı sergilesin. Görelim onun nasıl iktidar partisi ilçe başkanı olduğunu.

Bizlerin kaset kaydetme, telefon dinleme gibi yeteneklerimiz olmadığından sadece insanların bizlere söylediği fakat aksini karşı taraftan duyduğumuzda teyit ettirebileceğimiz söylemleri de söylüyorum. Bunlar Ankara da nasıl hanedanlık kuruyorlarsa Selçuk’ta da hanedanlık kurmaya başladılar. Bunların ben ve partim ile uğraşmasının nedeni geçen seçimlerde partimizin tabanından hatırı sayılır miktarda oy almalarıdır. Bizler giden bu oyları genel seçimde görüldüğü gibi üstüne katarak geri aldık. Bunlar bizlerin önümüzde ki yerel seçimlerde de oylarımızı arttıracağımızı bildiklerinden şahsıma ve partime yönelik saldırılarına devam ediyorlar. Kendileri benim kaç dairem var, kaç param var bunları nerden bulmuşum bunların soruşturmasını yapıyorlarmış bu Sema Hanımın kendi kardeşinin beyanıdır. Arkadaş hafiye olmuş, dedektif olmuş. Benim tavsiyem bunların soruşturmasını yapmalarına gerek yok. Buraya gelsin bir çayımı içsin neyim var neyim yok ben ona söyleyeyim. Korkunun ecele faydası yok. Biz buradayız, ben yönetimimle birlikte sonuna kadar mücadele edeceğim. Tabanımla da oynatmam kimseyi. Benim neyim var neyim yok diye araştıracaklarına daha düne kadar BALIK TUTAYIM DA ÇOCUKLARIMA EKMEK PARASINI GÖTÜREYİM diyenler bugün nerdeler. Nasıl Selçuk’un ileri gelen zenginlerinden oldular onu araştırsınlar. Halkımız bu kişinin kim olduğunu anlar.

Yerel Seçim Çalışmalarına da değinen Başkan Görür bu konuda şunları söyledi; '' Biz seçildiğimiz ilk seçim zarfında sadece kendi tabanımızla ilgili bir çalışma yaptık. Yeni olan kongremiz ile birlikte çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Önümüzde yerel seçim var çalışmalarımız bu yönde olacak. İki senelik bir zaman zarfı var. Bunun ilk yılı kendimizi anlatma, halkımızın dertleri ile ilgilenmek ile geçecek. Şuan bize Belediye Başkanlığı Adaylığı için başvuran iki kişi var. İki tane bürokrat biri emekli, Diğeri de halen görev başında iki aday adayı arkadaşımız var. Fakat ben bunun daha da çoğalacağı kanısındayım. Biz Adayımızı da meclis üyelerimizi de bir sene kala açıklayacağız. Elimizden gelen son hadde kadar bir sene içerisinde çalışacağız. Ayrıca Selçuk’ta önümüzde ki süreçte çok şeylerin değişeceğine inanıyorum. Şuan ne CHP, ne de AKP Belediye Başkan Adayını açıklamış değil. Kimse şimdiden kesin bir şey konuşamıyor benim adayım bu diye.

Sema Yeşilçimen 650 tl ye çalışan insanları kandırıp git partinden istifa et AKP ye kaydol derken benim partimden toz götürür ancak. İstediğini yapsınlar. Unutmasınlar. Benim partim büyük bir kaya, kökleri sağlam bir tek parça bile koparamazlar.

Bu ülkede bırak % 50 yi % 63 oy alan partiler yok oldu gitti. Bunu unutmasınlar. Sema hanıma, Üstüne basa basa söylüyorum. Bizimle uğraşmasın bizim omurgamız çok sağlam. Biz köklü bir partiyiz toplama değiliz.

Bizim omurgamız sağlam, bugüne kadar hiçbir yerde dans etmedik, bu partide doğduk bu partide öleceğiz Allah’ın izniyle. Ama bakıyoruz arkadaşlara en az değiştiren üç-dört parti değiştirmiş. Soruyorum hangi taban sana niye inansın niye oy versin? Parti parti gezmişsiniz inandırıcılığınız nerde? Onlar yarın sabun köpüğü partiler gibi kaybolup gidecek olan AKP patladıktan sonra nereye gidecekler onu düşünsünler şimdiden '' dedi. 

 

Bu haber 1112 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım