reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 29 ?ubat 2012, 18:37 1038 Görüntüleme

ÇOK AMAÇLI MODERN İLK SİTE SELÇUKTA YAPILIYOR.

reklam
reklam

90 DAİREDEN OLUSAN SİTEDE YÜZME HAVUZU OTOPARK OLACAK.


Selçuk deyince akla dünyanın en büyük açık hava müzesinin olduğu Efes antik kenti gelir diyen Ufuk AKGÜN sözlerini devam ettirdi. “ Selçuk onlarca medeniyetlerin yerleşim yeri olmuştur. Selçuk’ta ki tarihi ören yerlerinde en az on ayrı medeniyetin üst üste temelleri mevcuttur. Üç büyük deprem geçiren Selçuk’taki antik Efes kenti ve ilçe içindeki birçok tarihi yapı hala ayaktadır. Görmeye değer yapılardandır. Her yıl selçuğu 2-3 milyon dünyalı gelip gezmektedir. Antik kanal projesi de hayata geçirilirse bu sayı ikilere hatta üçlere katlanabilir. Günümüzde İstanbul başta olmak üzere büyük metropollerde çok amaçlı çok modern siteler yapılmaktadır. Bizde böyle bir İlçede bir tane neden olmasın diyerek yola çıktık ve Umut sitesinin temellerini attık.

İlk etapta 90 daireden oluşan yüzme havuzlu, otoparkı olan bir site inşasına başladık. Dairelerimiz, 2+1; 3+1;  4+1 olmak üzere üç kategoriden oluşmaktadır. Her blok asansörlü, salonları cam giydirmeli, kaloriferli,  olacaktır. Kamera sistemi ve özel güvenliği de olacaktır. “ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1038 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım