reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 19 ?ubat 2012, 14:36 1644 Görüntüleme

SELÇUKTA MHP LEVENT GÖRÜRE DEVAM DEDİ

reklam
reklam

Partililerin yoğun bir katılım gösterdiği kongrede mevcut başkan Levent Görür kongreye katılan tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından oluşturulan divan başkanlığına MHP İzmir eski milletvekili aynı zamanda MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de başdanışmanı olan Şenol Bal seçildi. MHP ilçe teşkilatının gelir gider ve faaliyet raporu okundu. Daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partililere gönderdiği mektubu okundu. MHP Selçuk İlçe Teşkilatının gerçekleştirmiş olduğu 10. Olağan ilçe kongresinde dün vefat eden İl Başkan vekili Nurettin Tanrı verdi için de dualar okundu. İlçe kongresinde cenaze dolayısı ile müzik yayını yapılmadı.

 

Divan Başkanlığını yapan MHP İzmir eski Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Şenol Bal yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi;

 

Değerli Ülküdaşlarım, kardeşlerim, Milliyetçi Hareket Partisinin çok değerli mensupları hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Dokuzuncu olağan kongrede de divan başkanlığınızı yapmıştım, o zaman seçilen arkadaşlarımız başta çok değerli başkanımız Levent Görür o zaman demişti ki bana ablacım biz kenetleneceğiz birbirimize ve Selçuk’ta çok güzel çalışmalar yapacağız demişti. Ve başardı. Sizlerin birlikte bu dava için neler yaptığınızı en yakinen bilen vekillerinizden biriyim. O yüzden ben sizlere teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Ben sizden razıyım.

 

Ülkemizin ne hale geldiği ortada hele son bir haftadır yaşanan olaylar ülkenin getirildiği vahim durumu ortaya koyuyor. Başından beri ısrarla anlattığımız özellikle sayın genel başkanımızın tarihe hep not düşen konuşmaları ve olayları önceden ortaya koymasına rağmen Türkiye bu durumda. Yargı siyasallaştı artık Türkiye hukuk devleti değil, polis devleti haline geldi. Hukukun üstünlüğü değil güçlünün hukukunun hüküm sürdüğü bir ülke haline geldi. 19 Mayıs gibi milli bayramlarımızı,  andımızı ve Atatürk’ün Gençliğe hitabesinin kaldırılmaya çalışıldığı bir süreçte Milliyetçi Hareketin kahraman mensupları sonuna kadar mücadele etmeye kararlı ve azimlidir. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Kim gocunur acaba Ey Türk Gençliği diye başlayan Gençliğe Hitabeden kim gocunur Yarası Olan Gocunur. Ne diyor Atatürk  ‘‘ Gençliğe, hepimize sesleniyor Kurtuluş mücadelesini verdikten sonraki nesile sesleniyor. Ülke ve Cumhuriyetine sahip çık, çünkü bağımsızlık en büyük hazinedir. Bu hazineden seni mahrum etmek isteyecek iç ve dış düşmanlar her zaman olacaktır. Kötüler olacaktır diyor. Sen her şeye rağmen korkma, bunlarla mücadele et, bu kandırıcılar büyük bir galibiyet alabilirler, hatta ordular tasfiye edilebilir. Cebren ve hile ile vatanın dört bir yanı kuşatılmış istila edilmiş olabilir. Ama asla korkma çünkü senin kudretin damarlarında ki asil kanda mevcuttur diyor. Bu demektir ki burada ki asil kan bunların anladığı gibi değil. Bunların zihniyeti bozuk ya, işte bu sana güç verecektir, kudret verecektir diyor büyük Atatürk. Kim gocunur bundan tabiî ki yarası olan gocunur. Derdi olan gocunur.Yapılmak istenen Türkiye Cumhuriyetinin tamamen özelliğini değiştirmek. Yani Cumhuriyetin kuruluş felsefesi ile taşınan ilkeleri anayasadan çıkarmak. Amaç özerkliklerin tartışıldığı bir yapıya ülkeyi götürmek hedef Lozan’ın ruhunu gömüp Sevrin ruhunu hortlatmak. 

 

Bizler Başbakanının Türkiye Türklerinmiş ne demek bu ahlaksızlık dediği cümleleri unutmadık. Söylediği sözleri unutmadık. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bütün nimetlerinden yararlanarak bu ülkeyi yönetenlerin aklını başına alması gerekiyor. Biliyorlar ki Türk Milliyetçileri buna asla müsaade etmez. Bunun hepsi farkında. Hepimiz bu şuurda ve bu misyonun ne olduğunu bilerek kenetlenmeliyiz ve yeniden doğmak mecburiyetindeyiz. Bunu asla ve asla unutmayalım. Bu kongrenin yeniden doğuş olacağına, Selçuk’ta ve Türkiye de yeniden doğuşumuz olacağına inanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüce Rabbimiz bizleri hak ile doğanların, hak ile yaşayanların ve hak ile ölenlerin yanında olmayı nasip etsin, yüce Allah bizlere karanlık olan yerlere aydınlık götürmeyi nasip etsin. Yüce Allah bizlere umutsuzluk olan yerlere umut olmayı nasip etsin. Allah bizleri yollumuzdan ayırmasın. İnanın hak batılı yenecektir. Allah böyle buyuruyor. Hak olan biziz. Yüreğimizi Allah biliyor. O yüzden hiç umutsuzluk yok. Hep birlikte ileriye bakarak ve kenetlenerek birbirimize sarılacağız. Birbirimizi seveceğiz. İşte Selçuk’u bu yüzden seviyorum. Eski ilçe başkanlarıyla, ocak başkanlarıyla kol kola bir ilçe Levent başkanımızla. Allah ondan razı olsun. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

 

Daha sonra İlçe Başkanlığına yeniden aday olan Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür Kongre de yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi.

 

İçinde bulunduğumuz bu günlerde 43. Kuruluş yıldönümünü kutladığımız, Rahmetli Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ beyefendinin bize mirası olan Milliyetçi Hareket Partisinin 10. olağan ilçe kongresine hoş geldiniz şeref verdiniz.

 

2.5 sene nede çabuk geçti. İyisiyle kötüsüyle yönetim kurulumuzla birlikte arkadaşımızın okuduğu faaliyet raporunda yazıldığı gibi elimizden geldiği kadarıyla bir şeyler yapmaya çalıştık. TAKDİR SİZ DEĞERLİ DELEGELERİNDİR.

 

Ülkemizin AKP iktidarı sayesinde geçirdiği bu zor ve karanlık günlerde, Selçuk’umuzu ve Türkiye Cumhuriyetini aydınlık günlere kavuşturmak amacıyla sizden bir 3 yıl daha istemek için karşınıza geldik.

 

Kıymetli hemşerilerim çok dikkatli olmalıyız. Türkiye Cumhuriyetini tüm değerleriyle birlikte zamanın karanlık sayfalarına gömmek istiyorlar.

 

Eşlerimizi evlenme programlarıyla,  çocuklarımızı Ahlak dışı dizilerle bizleri de iki ekmek peşinde koşarken uyutuyorlar.

 

Öyle bir gaflet uykusuna daldık ki gözümüz günü kurtarmaktan başka bir şey görmez oldu. Bu toplumu bu hale getiren iktidar sahipleriyse maşallah tam bir zevki sefa içerisinde yaşamalarına devam etmektedir.

 

Tam bir Tezatlar ülkesi olduk.

 

Bu ülkenin şehidine gazisine 60.000 Lira verilirken Kaçakçısına 123.000 Lira veriliyor.

 

Ülkenin Generalleri Terör örgütü kurmaktan hapishanede ülkenin teröristleri bir eli yağda bir eli balda.

 

Asker, polis, mit, yargı bütün kurumlar birbirine düşman.

Ticaretle uğraşmaması gereken vekiller çatır çatır Ticaret yapıp zenginler sıralamasında ilk sıralara çıkabilmekte.

 

Televizyon ve Gazetelerde kabadayı edasıyla İsrail’e,  Fransa’ya, Ermenistan’a, posta koyan siyasiler ertesi gün ne kadar ihale varsa bu ülkelere vermekte.

 

Muhalefet belediyelerine 5’er, 10’ar, müfettiş yollanırken,  AKP’li belediyelere kefil olan iktidar.

 

Demokratikleşiyoruz generallerde hapishaneye girebilir, hukuk’un üstünlüğü tartışılmaz diyenler Mit mensupları ifadeye çağırıldığında işin ucu kendilerine dokunacağı için yargıyı taraflı ilan edip, yargı bağımsızlığını unutup bir kalemde görevden alabiliyorlar.

 

Bu ülkede bebekler açlıktan ölürken kimileri Altın musluklardan su içiyor.

 

57. Hükümet döneminde yaşanan büyük depremde Depremzedeler 1 Ay içerisinde prefabrik konutlara yerleştirilirken, bunun 10 katı daha küçük Van depreminde kurtulan depremzedeler 2 metre karın altında bez çadırlarda yanarak ölmektedirler.

 

Türk halkı tepkisizleştirildi, sindirildi, korkutuldu. 3 torba kömür, 1 paket makarnayla aldatıldı. Halkımız bu sadaka kültürüne alıştırılıp bununla yetinirken,

 

Damatlar, çocuklar, eş, dost, akraba, yandaş maşallah aldı yürüdü hepsi.

 

Gençliğimiz uyuşturucu müptelası olurken sanki bu ülkenin gençliği Müslüman değilmiş imalarıyla Müslüman Türk gençliği yetiştirmeye soyunup, suni gündemler yaratıp hala halkımızın değerleriyle dalga geçmektedirler.

 

Allah korusun sakın gençlik falan yetiştirmeyin. Sizin gençliğiniz Deniz fenerine takılsın, Gemiciklerle turlara çıksın, ihale takip etsin, gezsin dolaşsın babalarından kalan helal paraları yesin.

 

ÜLKÜCÜ HAREKETİN MİLLİYETÇİ MUHAFAZAKÂR GENÇLERİ BU ÜLKEYE YETERDE ARTAR ALLAHIN İZNİYLE.

 

Evet, kıymetli ülkücüler! Ülkemizin genel durumu budur. Ben bunları Allah’a havale ediyorum, geliyorum güzel ilçemiz Selçuk’a;

 

Bu ülkenin bir başbakanını düşünün birde bu ilçenin belediye başkanını yan yana koyun ikisini, geçmişlerini de göz önüne getirin, bakın bakalım birbirlerinden ne farkları var?

 

Selçuk’ta iki parti varmış biliyor musunuz? Birisi CHP birisi AKP, Bunlar maşallah MHP’yi şimdiden silmişler.

 

AKP belediyeyi şimdiden almış,

 

CHP kendine rakip tanımıyormuş.

 

Nerde bizim partimiz! Böyle bir parti yok.

 

Selçuk halkının gözünde yaratılmak istenen algı bu yani bunlar ülkücüleri kaile almıyorlar. ALDIRMASINI BİLİRİZ.

 

Milliyetçi Hareket Partisi bizim namusumuzdur. Bu sebeple Selçuk’ta siyaset simsarlığı yapanları uyarmak istiyorum.

 

Bizim partimizi, bizim yöneticilerimizi, Bizim tabanımızı asılsız ithamlarla suçlayıp kafa karıştırma yoluna gidenleri namusumuza göz dikmiş şerefsizler olarak niteleyip ona göre davranacağız.

 

İlçe başkanınız olarak bu işe baş koymuşum. Yönetimimle, kadın kollarımızla, Ülkü Ocaklarımızla 43 yıllık şerefli bir mazisi olan partimizi,

 

Hem Selçuk’ta hem de ülke genelinde iktidar yapmak için var gücümüzle çalışacağız.

 

CHP zihniyetinin Selçuk’ta AKP zihniyetinin ülkemizde yaptığı tüm haksızlıkları anlatarak bu ruh ikizlerinin oyununu hep beraber bozmak zorundayız.

 

Bunlar birlikte oldular, ilçemizde huzur bırakmadılar. Belediye dükkânlarının durumu, Efes’in, Meryemana’nın ve Selçuk’u ilgilendiren birçok olayın sorumlusu CHP, AKP ve bunların yöneticileridir.

 

Hepiniz yakinen takip ediyorsunuz. Belediye ve AKP yöneticileri birbirini yedikçe Selçuk halkı eziliyor.

 

Her ikisi de birbirini suçlayıp duruyorlar, İcraata gelince susuyorlar. Susmakta bir erdemdir ama bunlar erdem için değil, bir şey üretemedikleri için susuyorlar.

 

Selçuk’un yiğit insanları;

 

İlçe başkanınız olarak sizden şunu istiyorum.

 

Malzemeniz bol merak etmeyin. Bu CHP’den de AKP’den de dünyanın malzemesi çıkar.

 

Bugünden itibaren ev hanımıysanız; komşularınıza, misafirlerinize, Avukatsanız; müvekkillerinize, Doktorsanız; hastalarınıza, Esnafsanız; müşterilerinize

Hiçbir işiniz yoksa gidin kardeşim kahvehanelerde sokaklarda korkmadan bunların yüzüne vurun ne olduklarını herkese anlatın. Kimseden korkumuz yok bizim bunu herkese bildirin.

 

Ne CHP nede AKP ile bu ilçenin de bu ülkenin de kaybedecek 1 dakikası yoktur.

Çocuklarımıza yaşanabilecek bir ilçe, bir ülke bırakmak istiyorsak 3 hilali her yere dikmeliyiz.

En büyük hastalığımız olan kızma, darılma, küsme, kibir gibi olayları bir tarafa bırakıp birbirimize kenetlenip sahip çıkma zamanıdır.

Biz birbirimize, biz ülkemize sahip çıkarsak Türkiye Cumhuriyeti hak ettiği yere gelecektir.

Konuşmamı Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin sözüyle bitirmek istiyorum.

Yüce Allah Türklüğü payidar etsin, İslam’ı mutlu kılsın, her dava arkadaşımdan ayrı ayrı razı olsun. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun.  Sağ olun var olun.

 

Ne Mutlu Türk’üm Diyene.

 

Kongrede konuşmaların ardından mevcut ilçe başkanı Levent Görür başkanlığında hazırlanan tek listeyle seçime gidildi. Oylama sonucu yeniden ilçe başkanlığına seçilen Levent Görür başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Abdullah Öznur, Ahmet İğci, Ali Gümrah, Hakan Göllücelioğlu, Hasan Savaşer, İbrahim Çerçioğlu, İbrahim Soğutmaz, Maksut Çalışkan, Refik Adıyaman, Salih Kireç, Selahattin Tahtakaya, Yiğit Meral, Yoldaş Yaman, Zeki Önle, Abdullah Morkaya, Adnan Altındal, Davut Erdem Dereli, Erdinç Kasap, Fuat Soydemir, Halil Boşnakoğulları, Hüseyin Bardakçı, İbrahim Gece, Kenan Yürük, Köksal Öznur, Mehmet Kunt, Numan Yılmaz, Ömer Alpçetin, Öner Naci Athan.

 

İl delegeleri ise şu isimlerden oluştu; Abbas Ersöyleyen, Filiz Savaşer, Levent Görür, Mehmet Emin Demirkol, Memiş Esener, Neriman Büyükyörük, Nihat Özkan, Şakir İşkar, Tahsin Öztürk, Ali Emil, Ali Köyyerli, Cemil Esener, Erhan Nohutçu, Hüseyin Gözüpek, İbrahim Kunt, Murat Kurtuluş, Onur Tığlıoğlu, Serdar Dağlı.

 

Kongre sonunda yeniden Başkanlığa seçilen Levent Görür tüm delegelere ve partililere teşekkür etti.


VEYSEL EROL DHA SELÇUK

Bu haber 1644 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım