reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 16 ?ubat 2012, 23:10 1198 Görüntüleme

Hasan Ali Göksoy Anısına Doğa Yürüyüşü

reklam
reklam

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi araştırmacı yazar Hasan Ali Göksoy anısına Keçi Kalesi, Karadağ, Manastır, Ahmetli rotasında doğa yürüyüşü gerçekleştirecek.

24 Temmuz 2010 tarihinde hayatını kaybeden Selçuk ilçesinin sevilen simalarından, tanınmış araştırmacı yazar Hasan Ali Göksoy anısına 19 Şubat 2012 tarihinde gerçekleşecek doğa yürüyüşüne katılacaklar için araçlar Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi önünden saat 9:00’da hareket edecek. Yaklaşık 15 km uzunluğundaki Keçi Kalesi, Karadağ, Manastır, Ahmetli rotasındaki doğa yürüyüşüne Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Özgür Aydoğa’n rehberlik edecek. Kahvaltılarını Belevi meydanda hep beraber yapacak olan doğaseverler daha sonra Keçi Kalesine doğru yürüyüşe başlayacaklar. Devamında da Selçuk ilçesinin en yüksek noktası olan Karadağ'a yürüyecek olan zirveciler Manastır bölgesinden geçerek Ahmetli köyünde yürüyüşlerini sonlandıracaklar. Yorgunluk çaylarını köy kahvesinde içtikten sonra zaman kalırsa Metro polis Antik Kentini de ziyaret edecek olan zirveciler kendilerini Belevi'nin meşhur keşkeği ile ödüllendirecekler.

DHA VEYSEL EROL

Bu haber 1198 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım