reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 16 ?ubat 2012, 01:27 1032 Görüntüleme

SEVGİLİLER GÜNÜNDE MUTLU BİR GECE YAŞADILAR.

reklam
reklam

BİR YASTIĞA KIRK YILDAN FAZLA BAŞ KOYAN ÇİFTLER SEVGİLİLER GÜNÜNDE MUTLU BİR GECE YAŞADILAR.

ÇAMLIK AZİZİYE RESTORANTA, SELÇUK BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ GECEYE 33 ÇİFT KATILDI.

52 VE 54 YIL EVLİ KALAN ÜÇ ÇİFTE ÖDÜL VERİLDİ. DİĞER ÇİFTLEREDE GECENİN ANISINA HEDİYELER SUNULDU.

Selçuk belediyesi Kültür müdürlüğü Selçuk’ta bir ilke imza attı. Bu yılki 14 Şubat Sevgililer gününde 40 yıldır ve kırk yıldan fazla evliliğini devam ettiren çiftlere, Çamlık köyünde ki Aziziye (Tren Müzesi) restorantta   gece düzenledi.

Belediye Kültür işleri müdürü Müge Kılıç(Çelebi).Bu gece sizleri bir araya getirmekten, çok mutluyuz. Sizler, tam kırk yılınızı ve bundan fazlasını bir arada geçiren nadir çiftlersiniz. Bizlerin sizlerden örnek alacak çok şeyler var. “ dedi

Daha sonra çiftler Gurup bir numara orkestrasının çaldıgı nostaljik şarkılar eşliğinde yemeklerini yediler.  Kırk yıllık geçmişlerinin anılarını konuşarak dans ettiler, oynadılar. Kurtlarını döktüler.

Daha sonra 52 yıldır evliliklerini sürdüren Hüseyin Ve Gülfem Gül , Ahmet ve Vesile  Yıldırım çiftlerine, yine 54 yılını devam ettirmiş olan Mesut Ve Atike Çomut çiftlerine  Çini tabak plaketi armağanının Belediye Yazı işleri müdürüesi Sevgi  Kaçmaz verdi.

 Diğer çiftlerede  Hediyeler dağıtıldı. Gece saat 12. De son buldu

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1032 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım