reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 ?ubat 2012, 19:49 1100 Görüntüleme

Selçuk MHP de Kongre Hazırlıkları Tamamlandı

reklam
reklam

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Selçuk İlçe Teşkilatı, Cumartesi günü yapacak olduğu kongre için son hazırlıklarını tamamladı

Saat 13.00’da Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro salonunda(garaj üstü) gerçekleştirilecek olan kongre için yeni bir aday çıkmazken, MHP İlçe Başkanı Levent Görür’ün seçime tek listeyle girmesi bekleniyor. MHP Selçuk 10. Olağan kongresi için çalışmalar tamamlanma aşamasında. MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, göreve devam etmeye talip olduğunu, henüz kendilerine başka bir liste çıkacağı konusunda bir bilgi gelmediğini, başka bir liste çıkması durumunda aday olacak kişinin demokratik hakkına saygı duyacaklarını ve partide demokrasinin şimdiye kadar olduğu gibi en iyi şekilde uygulanacağını söyledi.

 

İlçe Başkanı Levent Görür Açıklamalarına şöyle devam etti; Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde birbirimize kenetleneceğiz. Selçuklular artık MHP İlçe teşkilatının gücünü ve ağırlığını hissedecek. Uzun süredir hazırlıklarımız sürmekte olup, ilçemizin önde gelen isimleri ile görüştük, birçok arkadaşımızla ilişkilerimizi güçlendirdik. Bunu kongrede tüm partililerimiz görecektir. Biz diyoruz ki artık ilçemizi yönetenler, yönlendirenler daha farklı düşünmeli, sağlam kadrolarla en iyiyi, en güzeli yapma çabasında olmalıdırlar. Bu anlamda değişen ve ileriye umutla bakan bir yönetim kurulu listesi oluşturduğumuza inanıyorum. ‘‘Düşüncelerimiz büyük, yüreklerimiz güçlü. Özümüz sevgi, isteğimiz ilçemize hizmet, güvencemiz millet.”

      

Biz MHP’de olmayı ve bu çatı altında Türk milletine hizmet etmeyi ibadet bildik. Yüreğimizde, milletimize ve ülkemize duyduğumuz sevgi ile başımız dik yürüyoruz. Selçuk MHP’nin kadroları, yapılacak olan ilk seçimlerde Selçuk’un yönetimine talip olup bununla ilgili hazırlıklarını yapmaktadır.  Bugüne kadar ilçemizin ve partimizin önde gelen isimleri ile görüştük, fikir alışverişinde bulunduk. Kongre neticesinde delegelerimizin teveccühü ile kazanmamız durumunda, tüm ilçe halkımıza tek tek ulaşacağız ve onların sorunları ile ilgilenip görüşlerini alacağız. Biz Selçuk olacağız, Selçuk’ta biz…

 

Halkımız bu Cumartesi günü kongremize gönül rahatlığıyla gelip katılabilir, coşkumuza ve sevincimize ortak olabilirler. Herkes görecek ki, Selçuk’ta artık MHP’nin sesi daha gür ve güçlü çıkacaktır. Halkımızın güveneceği adres MHP’dir. Bunu zaman içinde göreceğiz. Tüm düşüncelerimiz sevgiden yana, bu anlamda tüm halkımıza sevgi ve selamlarımızı yolluyoruz. Yapılacak olan kongremizin birlik ve beraberlik içinde huzurlu ve güçlü bir şekilde gerçekleştirilmesi ilçe teşkilatımızı çok daha güçlü kılacaktır. Bu bakımdan partimizin kuruluşunun 43. yılını kutladığımız bu günlerde bütün camiamızın kongremize katılımlarını arzu ve temenni ediyoruz. Bu kutlu yürüyüşte 3 hilali bütün camiamızda taşınması gereken en yüksek noktaya taşımaya davet ediyorum ve yürütmekte olduğum ilçe başkanlığı görevine yeniden aday olduğumu, bütün camiamıza ve Selçuk halkına saygıyla arz ediyorum.

Bu haber 1100 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım