reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 ?ubat 2012, 19:44 964 Görüntüleme

BELEDİYE ÇADIRDA YAŞAYAN AİLEYE YARDIM ELİ UZATTI

reklam
reklam

Selçuk ilçesinde kalacak yerleri olmadığı için çadırda yaşam mücadelesi veren aileye, Selçuk Belediyesi yardım elli uzattı.

Yıllardır çadırda kalan Hökrek ailesi için Selçuk Belediyesi İsabey Mahallesinde ev kiralayarak ailenin sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağladı. İlk önce Halkla İlişkiler birimi ve Zabıta ekipleri tarafından durumu tespit edilen aileye, Selçuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Veli Keskin ve Belediyede görev alan zabıta görevlileri ile sosyologlar ailenin yaşayacağı yeni evi ziyaret ederek ailenin tüm ihtiyaçlarını tespit etti.

Hökrek ailesini ziyaret eden Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin, “ yedi kişilik Hökrek ailesi ilçe sınırında dere kenarında çadırda yaşamlarını sürdürüyorlardı. Bu durumu öğrenince aileye yardım eli uzatmaya karar verdik. Kiranın belediye tarafından ödenmesi koşuluyla, Hökrek ailesini acilen çadırdan çıkararak, kiralık bir eve yerleştirdik. Her zaman yardıma ihtiyacı olan ailelere el uzatmaya hazırız”dedi.

Belediyenin göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Hökrek ailesi Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Bu haber 964 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım