reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 10 ?ubat 2012, 02:43 952 Görüntüleme

SELÇUK ÜNİVERSİTE KENTİ OLMA YOLUNDA

reklam
reklam

THK Havacılık Meslek Yüksekokulu ile Selçuk’u Üniversite Kenti yapma yolunda ilk adımı atan Selçuk Belediyesi, ikinci adımını Dokuz Eylül Üniversitesi ile atacak.

Uzun zamandır Selçuk Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi arasında süren Selçuk’ta Meslek Yüksekokulu açma görüşmeleri 10 şubat 2012 Cuma günü yapılacak imza töreni ile protokole bağlanacak.

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün’ün katılacağı protokol imza töreni Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Senato Salonu’nda yapılacak.

Selçuk Belediyesi’ne ait 7. 456 metrekare arsanın Dokuz Eylül Üniversitesi’ne tahsis edilmesi, okul binasının yapımı ve binanın öğretime açılmasında ihtiyaç duyulacak mefruşatın Selçuk Belediyesi’nce sağlanması konularını kapsayan protokol, üniversite – yerel yönetim işbirliğine güzel bir örnek oluşturacak.

Bu haber 952 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım