reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 10 ?ubat 2012, 02:32 959 Görüntüleme

GENÇBANK SENİ BEKLİYOR GENÇ

reklam
reklam

Selçuk GençBank ekibi İstanbuldaki büyük gençlik buluşmasına katıldı.

Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından düzenlenen ve 24 – 29 Ocak tarihleri arasında Silivri’de gerçekleşen buluşmada, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 44 genç ve 8 kişilik kolaylaştırıcı ekip, proje üretmenin ve hayata geçirmenin incelikleri hakkında bilgilendirildi. Çalışmada Batman, Arhavi, Atakum, Selçuk, Kavacık ve Eyüp bölgelerinden gelen ve yaş aralığı 15 ile 24 olan gençlerin bölgelerine farklı bir gözle bakabilmesini ve potansiyellerini harekete geçirebilmesini sağlamak amacıyla “Projede Başarının Anahtarı” adlı bir eğitim verildi.

Proje nedir, nasıl başvurmak gerekir, başvuruların kabulü ve sonuçların iletilmesi, seçim kriterleri, ekip olarak değerlendirme, 7 temel anahtar, projenin 16 adımı, aktif dinleme becerileri gibi başlıklarla gerçekleşen eğitim oldukça yararlı oldu.

İlk defa bir sivil toplum örgütü çalışması içinde yer alan gençlerin bir yıl boyunca bölgeleri için ne gibi çalışmalar yapacaklarını tasarlamalarına yardımcı olan buluşma sayesinde çalışmaya katılan gençler bölgeleri için neyi, nasıl ve ne zaman yapacaklarına dair bir öngörü kazanmış oldu.
Yaşadığı yere bir katkı sunmak isteyen okuyan - okumayan, çalışan – çalışmayan tüm gençler, ihtiyaç duydukları desteği alabilmek ve hayal ettikleri projeyi ekip ruhuyla gerçekleştirebilmek için Selçuk GençBank ekibine başvurabilir.  Sık sık bir araya gelerek Selçuk için proje üretecek olan Selçuk GençBank ekibi, iletişimlerini daha etkin ve hızlı kılmak için sosyal medyayı da kullanmaya başladı.

Takip etmek için http://twitter.com/GencBank http://tog.org.tr/gencbank_140 http://www.facebook.com/#!/pages/Gen%C3%A7Bank-T%C3%BCrkiye/178378478881125
adreslerini kullanabilir, tüm merak ettikleriniz için gencbank@gmail.com 'a mail atabilirsin.

Bu haber 959 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım