reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 02 ?ubat 2012, 00:19 891 Görüntüleme

SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMAK İSTEYENLERE MÜJDE

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi ile Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi SEGEM’in birlikte yürüttüğü faaliyetler den biride SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMAK İSTEYENLERE

           İlçede işsiz olan vatandaşlara yönelik bu yıl da tıbbı sekreterlik kursu açmak için belediye ve SEGEM kolları sıvadı.2012 yılının 24 kişilik ilk grubu altı ay sürecek tıbbı sekreterlik kursuna şubat ayında başlayacak.

         Hasta Kabul İşlemleri (Tıbbi Sekreterlik) kursunu geçen yıl da verdiklerini ve bir çok kişinin hastane, sağlık ocakları ve özel polikinliklerde iş bulduklarını dile getiren SEGEM Yönetim Kurulu Başkanı Filiz SENGEL, bu yılda altı ay süreyle iki kurs vermeyi planladıklarını ve sağlık sektöründe çalışmak isteyen adayları SEGEM’e beklediklerini dile getirdi. Hastayı muayeneye hazırlama, hasta kabul, dosya işlemleri ve çeşitli dokümanlar hazırlama gibi konuların işleneceği kurs sonunda başarılı kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verileceğini de vurgulayan SENGEL,  kursiyerlerimize eğitim alacakları yerin sağlanması konusunda bize yardımcı olan ve tüm projelerimizde maddi ve manevi bizleri destekleyen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber 891 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım