reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 02 ?ubat 2012, 00:12 983 Görüntüleme

Selçuk MHP de Kongre Tarihi Belli Oldu

reklam
reklam

Selçuk MHP de kongre süreci başladı. MHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Selahattin Şahin ve Sait Şanlı Selçuk İlçe teşkilatına gelerek kongre süreci hakkında bilgi verdiler.

SELÇUK’TA KONGRE 18 ŞUBAT’TA YAPILACAK

MHP İzmir İl Başkan Yardımcılarından Selahattin Şahin yapılan toplantı da şunları söyledi; ‘‘Akşamın bu saatinde gelerek bizleri yalnız bırakmayan herkese öncelikle çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle Selçuk’ta 18 Şubat tarihinde şölen havasında bir kongre gerçekleştireceğiz. Bugün bizler kongre süreci hakkında görüş alış verişinde bulunmak için buradayız. Önümüzde ki yerel seçimlere teşkilatlarımızı daha güçlü ve diri bir şekilde sokmak için kongre süreçleri çok önemlidir. Kongre sürecimiz ilçemiz için hayırlı olsun’’ dedi.

MHP İlçe Başkanı Levent Görür Toplantı da yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi;
‘‘Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde yönetim olarak tek amacımız ülkücü camiayı bir araya toplamak ve Selçuklu hemşerilerimizin de katılımıyla mevcudumuzu daha da yükseltmekti. MHP teşkilatları içinde aldığımız %18 oy oranıyla il birincisi olarak bunu başardığımıza inanıyorum. Fakat bu başarı beni ve ekibimizi tatmin etmemektedir. Bizim hedefimiz 2014 yerel seçimlerine gece gündüz hazırlanıp kendilerini şimdiden Selçuk’un belediye başkanı ilan etmiş iki partiye de iyi bir ders vermektir.

Arkadaşlara eski çamların bardak olduğunu ve MHP’nin dimdik ayakta durduğunu hatırlatmayı tüm teşkilat mensuplarına ve Selçuk halkına gururla belirtmek isterim.

MHP bizim namusumuzdur, bu sebeple Selçuk’ta siyaset simsarlığı yapanları uyarmak istiyorum. Bizim partimizi bizim tabanımızı asılsız ithamlarla suçlayanları namusumuza göz dikmiş şerefsizler olarak niteleyip ona göre davranacağız.

Bizim tek düsturumuz var. Seçimi kazanıp MHP’nin Üç Hilalli bayrağını kalenin burçlarına dikmek.

Allah göstermesin kazanamadık mı; kimin kazanacağı bizi hiç ilgilendirmez.

Birçok Selçuklunun muzdarip olup ta bir türlü dillendiremediği bir konuda var. Bu ilçe ne CHP’ye ne de AKP’ye muhtaç, inanınki halkımız bunlardan ve icraatlarından nefret etmektedir.

Belediye dükkânlarının durumu, Efesin, Meryemananın ve de Selçuk’u ilgilendiren birçok olayın sorumluları bu iki parti ve yöneticileridir. Hepiniz yakinen takip ediyorsunuz. Belediye ve AKP birbirini yedikçe Selçuk halkı eziliyor. İkisi de birbirini suçlayıp duruyor, icraata gelince susuyorlar, birini suçlayacaksan bir şeyler yapacaksın yapamıyorsan susacaksın.

Birisi Selçuk’u bitiren diğeri de Türkiye Cumhuriyetini bitirmeye çalışan zihniyet. Al birini vur öbürüne.

Selçuk halkı Milliyetçi Hareket Partisi’sini seviyor, biz bunu biliyoruz ve bu sevgiye layık olup onların sevgisini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağımıza Şeref sözü veriyoruz.

Selçuk tehditlere, işe aldıracağım sözlerine, işini halledeceğim sözlerine, kömüre, makarnaya, çaya, çorbaya oy verecek onursuz seçmen topluluğu değildir benim hemşerilerim. Yeri geldiğinde bunlara Osmanlı tokadını vuracak güce ve bilince sahiptir.

Bizler elimizdeki kıt imkânlarla sonuna kadar çalışacağımıza söz veriyoruz ve destek bekliyoruz’’ dedi.

Bir basın mensubunun Levent Görür’e yöneltmiş olduğu ilçede son günlerde gelişen olaylar hakkında ve belediye dükkânları hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna Başkan Görür şöyle cevap verdi;
Biri diyor AKP çıkardı bu yasayı suçlu AKP
Biri diyor Belediye Başkanı geç kaldı suçlu Belediye Başkanı
Biri diyor gelirini kesmek istiyor suçlu AKP
Biri diyor Segaş’ı, havuzu şunu bunu 3-5 kuruşa oy deposu olarak verdi.
O şunu diyor bu onu diyor sonuç gene sıfır görüştüğümüz esnaf ne diyor. Psikolojik olarak bittik ne işimizle nede Ailemizle ilgilenebiliyoruz bittik.
Bende tüm Selçuk halkına soruyorum hak mı revamı esnafa çektirilen bu zulüm.
Sonuç olarak şunu diyorum;

Bu ilçeye bağlı Şirince köyü diye bir köy var. Malumunuz orada yaşayan bir şahıs var ismi de  Sevan Nişanyan. Kendisi kanun tanımazdır. Kanunsuz ve izinsiz olarak ev, dükkan, Matematik köyü ve son olarak ta Devlet kurumlarına karşı hodri meydan kulesi yaptırmıştır. Hatırlarsanız kişisel yaşantısı beni ilgilendirmez ama Kaymakama, Valiye, Bürokratlara, Bakana, Hakime, Savcıya yaptığı hele hele Atatürk’e yaptığı hakaretler hala zihnimizde niye mi söylüyorum bunları bu adam bunca bürokrata bunları söyledi ve yerlerini boşaltmadı da ayrıca yıkım kararı olan hiçbir binasından bir tek çivi bile sökülmedi ya. Benim onuruyla ekmek parası kazanan kanunlara saygılı esnafımın dükkânını da kimse boşaltamaz yeter ki birlik olun. Hiçbir Belediye, hiçbir kaymakam, hiçbir hükümet ekmek düşmanı değildir, her şeyin bir hal çaresi bulunur.
 
MHP olarak her ne kadar Genel ve yerel yönetimde yok olsak ta Selçuk halkı için daima varız biz terlemeye hazırız.
 

Bu haber 983 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım