reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 27 Ocak 2012, 19:00 973 Görüntüleme

BELEDİYEDEN AKÜLÜ SANDALYE

reklam
reklam

Bedensel engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye eden Selçuk Belediyesi sosyal yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Memiş Kırlıoğlu, özürlü ve bakıma muhtaç olduğunu, maddi imkanının yetersiz olması nedeniyle akülü sandalye alamadığını bu nedenle evden dışarı çıkamadığını belediyeye bildirerek akülü tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanması konusunda belediyeden istekte bulundu. Bunun üzerine Halkla İlişkiler biriminin konuyla ilgili gerekli incelemeleri yapması  sonucunda Selçuk Belediyesi  başvuruyu değerlendirerek Memiş Kırlıoğlu’ya akülü sandalye hediye etti.

Yoksullara, engellilere ve toplumun desteğe ihtiyaç duyan tüm kesimlerine yönelik sosyal yardımları her zaman sürdürdüklerini dile getiren Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Tek, “bedensel engelli olan ve yürüme sıkıntısı çeken vatandaşımızın biraz da olsa yaşamını kolaylaştırdıysak ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Akülü tekerlekli sandalye ihtiyacının belediye tarafından karşılanmasını sevinçle karşılayan Memiş Kırlıoğlu, yardımlarından dolayı Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e teşekkürlerini iletti.

Bu haber 973 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım