reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 20 Ocak 2012, 14:07 1027 Görüntüleme

Selçuk Belediyesi Sosyal Demokrat Belediyeler Derneğine Üye Oluyor

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi, meclis kararı ile Sosyal Demokrat Belediyeler Derneğine üye olma kararı aldı.

İstanbul da bulunan 12 CHP'li belediyenin bir araya gelmesiyle 6 ay önce kurulan ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün Dernek Başkanlığını üstlendiği Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’ne Selçuk Belediyesi Türkiye'nin AB'ye katılım sürecinde Sosyal Demokrat Belediyeler olarak katkı sunmak, ortak proje üreterek işbirliği yapma amacıyla üye olma kararı aldı.

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Avrupa Birliği’ne katılım sürecinde Sosyal Demokrat Belediyeler ile AB’li taraflar arasındaki siyasi, ekonomik, sosyal diyaloğun güçlendirilmesi ve toplumun ihtiyaç ve sorunlarına ortak projelerle çözüm sağlanması, toplumsal gelişmeye katkıda bulunulması açısından derneğin çok önemli bir kuruluş olduğunu düşünüyorum” dedi. Başkan Ülgür, Türkiye’nin demokratik ve planlı bir düzen içinde kalkınması için Sivil Toplum Kuruluşları, tüzel kişilerle ve görüş birliği içerisinde olduğumuz belediyelerle birlikte dayanışma ve işbirliği içerisinde ortak çalışma içinde olacağız” dedi.

Bu haber 1027 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım