reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 15 Ocak 2012, 21:59 1045 Görüntüleme

BIR DEVE GÜREŞİ DAHA SONA ERDI.

reklam
reklam

SEYİRCİ REKORU BEKLENEN GUREŞTE AKŞAMKI YAGAN YAGMUR ENGEL OLDU ON BIN SEYIRCI GELDI.30 UNCU SELÇUK DEVE GURESLERI DE BITTI. BAŞA GÜREŞEN DEVELERDE ŞAMPIYON YOK. HEP BERABERE KALDILAR.

              İlk kez bu yıl üç gün yapılan, Cuma günü başlayan  İlçe içinde çeşitli etkinliklerle devam eden güreş festivali nin güreşleri bu gün sabah saat onda Pamucak sahilindeki güreş alanında başladı. Akşam saat beşe kadar süren güreşlerde develer kıran kırana mücadele ettiler.

              Baş develere kadar gelen güreşlerde galip gelenler oldu.Başa güreşen  Ulucaktan çılgın Özer, Burhan iyeden Bora han, Sökeden Savar ona, Nazilliden Boncuk Tuna gibi başa güreşen tülüler hep berabere kaldılar.

              Bu yılkı güreş festivaline İzmir Valisi  de katıldı. Vali ve beraberindekiler saat 14. Te ayrıldılar.
Bu yılki güreşler de seyirci rekoru bekleniyordu. Bölgedeki gece yağan yagmur insanları kuşkuya düşürünce, on bin seyirci toplayabildi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1045 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım