reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 27 Aralyk 2011, 10:18 1817 Görüntüleme

Pamucak için Belediye ve METEM El Ele Veriyor

reklam
reklam

Pamucak sahilinin katı atıklardan arındırılması ile ilgili Selçuk Belediyesi ve Selçuk Anadolu Teknik Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi (METEM) << Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi >> için protokol imzalayacak.

           METEM ve belediye ile ortaklaşa yürütülecek olan projede okul öğrencileri belirli günlerde Pamucak sahiline giderek sahilin katı atıklardan arındırılması ve temizlenmesi için belediye çalışanlarıyla el ele vererek sahilin temizlenmesi için bir araya gelecek. Gençler yapılan uygulama ile birlikte hem çevre bilincini hem de sosyal sorumluluklarını kavrayarak sahilin temizlenmesine katkıda bulunacak.

            METEM’in isteği üzerine konunun Aralık ayı meclisine taşınması ve onaylanması ile birlikte Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Pamucak sahilinin 6km’yi bulan önemli bir sahil olduğunu, Projenin kentte çevre bilinci oluşturmak açısından önemli bir adım olduğunu dile getirerek projenin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Geçtiğimiz yaz sezonunda pamucak sahilinin temizliği için bir  sahil temizleme aracı aldıklarını ama yeterli gelmediğini söyleyen Başkan Ülgür, Pamucak’ta çok ciddi bir sahipsizlik var. Belediye olarak sahiplenmeye kalktığımızda da bize bir takım faturalar çıkıyor. Bunlardan biri Antik Liman Canlandırma Projesi kapsamında yaptığımız iskelelerin sökülmesiydi. Bunun yanı sıra Pamucak da dereli tesisleri ve Segaş’ın önüne diktiğimiz ağaçlarla ilgili defterdarlık bizden ecrimisil istiyor. Sonuç olarak METEM’in böyle bir projede yer alması ve bu konuda bizden destek istemesi bizim için çok önemli. Her zaman gençlerle birlikte sosyal sorumluluk projelerini uygulamaktan mutluluk duyarız” dedi.

Bu haber 1817 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım