reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 18 Kasym 2011, 19:53 994 Görüntüleme

ANTİK LİMAN SEMPOZYUMU 21 KASIMDA

reklam
reklam

İzmir Kalkınma Ajansının (İZKA) Turizm ve Mali Destek Programı kapsamında Selçuk Belediyesi tarafından, Selçuk Kıyı Bölgesinde (Pamucak) bir kültürel turizm destinasyonu yaratarak bu bölgeyi cazibe merkezi haline getirmek, ilköğretim ve lise düzeyindeki öğrencilere arkeolojiyi ve tarihi sevdirmek amacıyla Efes Antik Liman Canlandırma Projesi gerçekleştirilmiştir.

 Proje kapsamında inşa edilen Roma Dönemi savaş ve ticaret gemilerinin, antik Efes Limanının denize bağlandığı noktada, dönem ticaretine konu olan çeşitli materyaller ve bilgilendirme panoları ile beraber sergilenmesi amaçlanmıştır. Efes Antik Liman Canlandırma Projesi’nin sürdürülebilirliğinin sağlanması ve amaçladığı hedeflere ulaşabilmesi için 21 Kasım 2011 Tarihinde, saat 10.00’da Sürmeli Otel’de gerçekleşecek “Kültürel Mirasın Korunmasında ve Kültür Turizminde Arkeopark Projelerinin Yeri ve Önemi” başlıklı sempozyuma tüm halkımız davetlidir. 

Saat 09:00 ile 10:00 arası sempozyuma katılmak isteyen vatandaşlarımıza Selçuk Belediyesi önünden  ücretsiz servis imkanı sağlanacaktır.

Bu haber 994 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım