reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 04 Kasym 2011, 20:11 1177 Görüntüleme

BAŞKAN ÜLGÜR BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

reklam
reklam

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Kurban Bayramı öncesi haftanın son iş gününde belediye personeliyle bayramlaştı.

Belediye bünyesindeki birimleri tek tek dolaşarak personel ile bayramlaşan Başkan Ülgür, personele iyi bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunarak, dört günlük Kurban Bayramı tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye etti.

Selçuk Belediyesi kreş ve gündüz bakım evini de ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür çocuklarla eğlenceli dakikalar geçirdi. Çocuklara yaptıkları etkinliklerde eşlik eden Başkan Ülgür onlarla birlikte oyunlar oynadı, sohbet etti.

Ardından Selçuk Kurban pazarını da ziyaret eden Başkan Ülgür esnaftan kurbanlık satışlarıyla ilgili bilgi aldı. Kurban pazarı esnafıyla ısınmak için yaktıkları ateş başında sohbet eden Başkan Ülgür esnafa bol kazançlı iyi bir bayram diledi.

Bayramların toplumsal olarak sevginin, hoşgörünün, kardeşliğin ve barışın yaşandığı günler olduğunu belirten Başkan Ülgür “Belediye personelimizin ve tüm halkımızın sağlıklı mutlu ve barış içinde günler geçirmelerini diliyorum” dedi. 

 

 

Bu haber 1177 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım