reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 03 Kasym 2011, 14:55 1033 Görüntüleme

SEGEM DEN DİKSİYON EĞİTİMİ

reklam
reklam

Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi (SEGEM ) tarafından organize edilen Diksiyon Eğitimi 12 Kasım 2011 Cumartesi günü başlayacak.

Ünlü radyo programcısı, yazar, diksiyon eğitmeni; Ömer Köroğlu yönetiminde sekiz haftalık bir süreci kapsayacak olan kursta, doğru Türkçe kullanımı, diksiyon eğitimi dersleri verilerek, bireylerin doğru bir diksiyonla iletişim kurması sağlanacak.

 

Ömer Köroğlu ile iletişime geçen Segem Yönetim Kurulu; Son yıllarda doğru Türkçe kullanımının azalmaya başlaması, yeni neslin Türkçeyi yanlış kullanmasını engellemek için etkili iletişim ve konuşmanın hayatın her alanında önem arz ettiğinin farkına vardıklarını ve bunun için kurs süreci organize ettiklerini bildirdi. Diksiyon Eğitiminin, toplam 24 saat süreceğini ve her Cumartesi 14.00 ile 17:00 saatleri arasında verileceğini belirten yetkililer, kursa katılacak kişilerin  10 Kasım 2011 Perşembe gününe kadar  Segem’e başvurmaları gerektiğini bildirdi.

 

Bu haber 1033 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım