reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 24 Ekim 2011, 10:52 1098 Görüntüleme

Selçuk Belediyesi ile Kıyı Ege Belediyeler Birliği Arasında Eğitim Protokolü

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi ile Kıyı Ege Belediyeler birliği arasında eğitim protokolü imzalandı. Hizmet İçi eğitim faaliyetlerinin daha verimli yürütülmesi için İmzalanan protokol kapsamında ilk olarak Kamu İhale Kanunu eğitimi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu eğitimi ve Zabıta Yönetmeliği eğitimi düzenlendi.

Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar tarafından verilen eğitim programı ile Selçuk Belediyesinde görev yapan personelin mesleki bilgi ve becerilerinin arttırılması, günün koşullarına uyum sağlaması, bilgilerini güncellemesi ve yeni düzenlemelerden haberdar olması amaçlandı.

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve ilgili personelin katılımıyla iki gün süren eğitim Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar'a yöneltilen sorular doğrultusunda daha katılımcı hale geldi ve bu sayede eğitim semineri bilgilenmenin yanı sıra sorunların çözümü doğrultusunda da Selçuk Belediyesi personeline yol gösterici oldu.

Eğitim çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Hedefimiz teknolojiyi verimli kullanan, güncel mevzuata hakim personel yapısı ile halkımıza daha verimli daha çabuk ve daha çok hizmet verebilmek” dedi.

Bu haber 1098 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım