reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 21 Ekim 2011, 22:47 1204 Görüntüleme

Selçuk MHP den Siyah Bayrak

reklam
reklam

Geçtiğimiz Salı gecesi Hakkari nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde 26 askerin şehit edilmesi ve 22 askerin yaralanması sonucunda tüm yurtta olduğu gibi İzmir in Selçuk ilçesinde de tepkiler çığ gibi büyüyor.

Selçuk MHP İlçe Parti Binasının her iki yüzüne de siyah bayrak asarak tepkilerini gösteren MHP Selçuk İlçe Teşkilatı terörü lanetledi. MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür yaptığı açıklamada; “Yaşanan olaylar büyük bir felakettir. Sorumlular, PKK açılımında inat ve ısrar edenler, terör örgütüne umut ve taviz verenler, İmralı'daki Bebek katiliyle müzakere ve mütareke arayışında olanlardır. PKK'lı teröristlerin inlerine Türk Bayrağı dikilmesini istedik. Haklı eleştirilerimizi 'Terör üzerinden siyasi rant sağlamaya çalışıyorlar. Bu iş bayrak dikmekle çözülmez.' diye yaftaladılar. Şartlar ne olursa olsun ülkeyi bölmek isteyenlere asla taviz vermeyeceğiz. Bu ülkenin askerini, polisini ve vatandaşını katleden canilerle ve o canilere alkış tutan hainlerle asla barışmayacağız” dedi.

Bu haber 1204 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım