reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 21 Ekim 2011, 22:42 1044 Görüntüleme

Selçuk Belediye Spor Futbol Takımları Başarıdan Başarıya Koşuyor

reklam
reklam

Selçuk Belediye Spor U-17 (17 yaş altı) ve U-15 (15 yaş altı) futbol takımları ligin birinci devresinde sergiledikleri başarılı performansla göz dolduruyor.

Selçuk Belediye Spor U – 17 takımı oynanan 4 maçta 4 galibiyetle 12 puan alarak grup liderliğini elinde tutarken Selçuk Belediye Spor U – 15 takımı oynan 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi ile 10 puan alarak grubunda ikinci sırada yer alıyor.

Selçuk Belediye Spor U-17 yaş futbol takımımız, Selçuk’umuzun diğer takımı Selçuk Efes spor ile 23 Ekim Pazar günü saat 13:00’teM. Kemal Paşa ilçe stadında liderliğini korumak ve galibiyet serisini sürdürmek için mücadele edecek. Çekişmeli geçmesi beklenen bu maçta Selçuk’un iki başarılı futbol takımı tüm Selçuk halkının desteğini bekliyor.

Bu haber 1044 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım