reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 20 Ekim 2011, 13:05 981 Görüntüleme

SELÇUK KAYMAKAMI DAİRE AMİRLERİ VE MUHTARLARLA TOPLANDI.

reklam
reklam

T.C BİR HUKUK DEVLETİDİR. HERKES GÖREVİNİ HUKUKA UYGUN YAPACAK. GÖREVİNİ CİDDİ, ÖZVERİ İLE YAPACAK. İŞİNİN SONUNA DEK TAKPÇİSİ OLACAKTIR.
KILIK KIYAFETLERE ÇOK DİKKAT EDİLECEK.

Selçuk kaymakamı Ayhan BOYACI daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları ile  toplandı. Kaymakam boyacı sözlerine köy muhtarları ile başlayarak devam etti. “ köy muhtarlarımız seçilmişlerdir. Seçilmişte olsak, atanmışta olsak. T.C nin bir hukuk ve yasalar devleti olduğunu unutmayacağız. Halkımızla iç içe olacağız. Görevimizi yaparken hiçbir konuda taraf tutma ,kayırma yapmayacağız. Herkese eşit ve  yasalara uygun davranacağız. Görevlerimizi titizlikle  yapıp, aksatmayacağız. Sorunlarımızı zamanında kurum amirlerin bildireceğiz ve takipçisi olacağız. Köy sınırlarımız içinde 3194 sayılı imar yasasına aykırı inşaat yapımına izin vermeyeceğiz. Bize sorunlarını ileten vatandaşımızın yanıtlarını en geç bir ay içinde vereceğiz. Mesai saatlerine riayet edeceğiz.  Devlet vatandaş ilişkilerinde hoş görülü ama doğru olacağız. Ayırma, kayırma yapmayacağız. Dini ve Milli bayramlarımıza katılacağız. Tasarruf tedbirlerine uyacağız.  Kullanılmayan demirbaş eşyaları gelişigüzel depolarda bekletmeyecek, ihtiyacı olan diğer birimlere vereceğiz.
Özellikle kılık kıyafet yönetmeliğine hepimiz uyacağız. Okullarımızda öğrencilerin kılık ve kıyafetlerine titizlik gösterecek, evle okul arasında bile takipçisi olacağız.” dedi.
Daha sonra daire amirlerinden ilçe nin sorunlarını dinledi.  Yapılabilecekleri, yapılmaya devam eden sorunları dinledi. Tespitler yaptı.
DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 981 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım