reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 Ekim 2011, 13:54 1317 Görüntüleme

BELEDİYE KREŞİNDEN SEKİZ AYRI DALDA EĞİTİM

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, çocukların gelişimine yönelik düzenlediği yeni kurslarla 2011- 2012 Eğitim Öğretim yılına başladı.

           Geçen yıl yaratıcı drama, seramik, origami, halk oyunları ve İngilizce kurslarıyla çalışmalarını sürdüren belediye kreşi, velilerin istekleri ve çocukların gelişim özelliklerini dikkate alarak bu yıl;  6 yaş grubu için satranç, 5 ve 6 yaş grubu için modern dans,  3 ve 4 yaş grubu için bale kursu düzenliyor.

Kreş Eğitim yöneticisi Pınar Sözer Tonga; “Çocukların bilişsel ve psikomotor gelişimlerini destekleyecek, onları farklı sanat dallarıyla tanıştırırken bedensel ve zihinsel olarak sağlıklı büyümelerine yardımcı olacak kurslarımız, alanında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Sekiz ayrı dalda eğitim vererek bir çok özel okul öncesi kurumu geride bırakan kreşimiz, çocuklarımıza her türlü imkanı sağlama ve her geçen gün artan veli memnuniyeti ile belediyemizin eğitim faaliyetleri içinde gururla yerini almaktadır “diye konuştu.

Bu haber 1317 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım