reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 12 Ekim 2011, 23:58 916 Görüntüleme

HALKIN SAĞLIĞI KORUNUYOR

reklam
reklam

Selçuk Belediye Meclisinin Halk Sağlığını korumaya yönelik kararları uygulamaya geçti

Selçuk Belediyesi’nin 07 Temmuz 2010 tarihinde aldığı kararla ikinci ve üçüncü sınıf gayri sıhhi müesseseler, alınan meclis kararı tarihinden itibaren  “Tarımsal Sanayi Alanı” dışında açılamayacak.

Selçuk Belediyesi Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Süt ve süt ürünleri üretim tesisleri, Yem ve un fabrikaları, Mekanik ve sızdırma yolu ile çalışan yağ imal yerleri, atölye mahiyetindeki yağ imal yerleri ile bitkisel ve hayvansal yağ depolama ve dolum yerleri, Her türlü meyve suyu üretme ve paketleme tesisleri, Alkollü içki üretim ve dolum tesisleri, Sebze ve meyve işleme yerleri, Meyve ve sebze olgunlaştırma, kurutma, mumlama ve ambalajlama tesisleri, Ekmek, sade pide ve ekmek çeşitleri üreten işyerleri, Dışarıya servis yaparak yemek üretimi yapan tesisler, Buz üretim tesisleri, Hazır gıdaların ambalajlandığı tesisler, Tarhana vb. imal yerleri, Süt depolama ve soğutma yerleri, Et parçalama ve mamul madde üretim tesisleri, Çırçır fabrikaları ve Soğuk hava depolarının ilçede kurulmuş bulunan “Tarımsal Sanayi Alanı” içerisinde açılabileceği bunun dışındaki bölgelerde bu tür işletmelerin açılışının Belediye Meclisi tarafından yasaklandığı vurgulandı.

Alınan kararla çevreye zarar verebilecek potansiyele sahip iş yerleri, merkezi yerleşim yerlerinin dışında açılacak.

Bu haber 916 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım