reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 10 Ekim 2011, 14:07 1027 Görüntüleme

Soğuk Hava Deposunda Onarım

reklam
reklam

ürünlerin muhafazası için kullanılan Selçuk Belediyesi soğuk hava deposu onarılıyor.

Hem Selçuk’ta yetişen hem de dışarıdan gelen ürünlerin muhafazası için kullanılan Selçuk Belediyesi soğuk hava deposu onarılıyor. Nar, ayva ve narenciye sezonunu yenilenmiş teknik donanımı, giriş kapısı ve ek deposuyla karşılayacak soğuk hava deposunda çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Soğuk hava deposu onarım çalışmalarını Selçuk Belediyesi Fen işleri dairesi ile birlikte yürüten makine mühendisi Metin Albeyoğlu “soğuk hava deposunun teknik donanımını elden geçirerek her ürün için ayrı olan ideal ısı nem düzeyine ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Öte yandan proje çalışmaları tamamlanan yeni soğuk hava depoları da 2013 yılında hizmete girecek. Bu sayede mevcut soğuk hava depoları konutların bulunduğu alandan tarımsal sanayi alanına taşınarak hem daha sağlıklı hizmet verecek hem de kent merkezinizi dışına çıkmış olacak.

Bu haber 1027 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım