reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 06 Ekim 2011, 20:44 1391 Görüntüleme

SELÇUKLU BAYANLARDAN RESİM SERGİSİ

reklam
reklam

SERGİYİ YENİ KAYMAKAM AYHAN BOYACI VE EŞİ HAVVA BOYACI AÇTILAR

Selçuk Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğünün Selçuklu bayanlar için açtığı 2010-2011yılı yağlı boya kursları sona erdi.  Kurs sonunda yetişkin 20 bayan kursiyerin yaptığı 160 adet yağlı boya resim sergisi Efes Müzesi Hikmet Gür çay Sanat galerisinde açıldı. Açılışı İlçede  pazartesi gün ü göreve başlayan Kaymakam Ayhan Boyacı, Eşi Havva boyacı tarafından açıldı.

Serginin açılışında İlçe Halk eğitim müdürü Ali rıza Gül tekin’in Halk eğitim çalışmalarını ve serginin oluşum çalışmalarını anlatan konuşmasından sonra Kaymakam Ayhan Boyacı” Selçuk Tarihi değerlerle dolu bir İlçe, Ülkemizin Turizminin dünyaya açılan en önemli pencerelerinden birisidir. Bu kadar tarihi değerlerin içinde bu tür çağdaş sanat çalışmaklarını görmek , hele gelir gelmez  hanımlarımızın bu eserlerini sergisin açmak beni daha çok mutlu etti. Bundan  böyle bu tür   çalışmalara hep beraber daha çok yer vereceğiz. Dedi. Daha sonra  sergiyi gezen kaymakam ve Selçuk halkı  resimleri çok beğendi. Kaymakam ve eşi ikram edilenleri oturarak yediler.

  Resim kursu

İle ilgili ise  Resim öğretmeni Sermin Teker bakın neler söyledi.  2010-2011 yılı  resim sergimiz sona erdi.   Yetişkin, emekli bayanlarımızın bu harika eserleri sergileyelim sizlerde görün kurslarımızın önemini anlayınız istedik.Artık halkımız hayatına resmi katmaya başladı.bu konuda ilçemizde olumlu gelişmeler var.resim yapanlar daha huzurlu ve mutlu olduklarını söylüyorlar. Kursumuzu 20 bayan arkadaşla açtık. Haftada iki yarım günlük çalışmalarla bu harika yağlı boya tablolar oluştu. Bu arkadaşların hepsi  resimle ilk kez uğraşan insanlardır. Sergimiz 15 ekime dek açık kalacaktır. Biz e destek veren herkese teşekkür ediyoruz “ dedi.

VEYSEL EROL DHA SELÇUK

 

Bu haber 1391 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım