reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 30 Eylül 2011, 21:55 987 Görüntüleme

KÖYLERE ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda köylerde ikamet eden ilköğretim öğrencilerine servis imkanı sağlıyor.

Arvalya ,Acarlar, Şirince ve  Taşköprü mevkilerinde ikamet eden öğrencilere ücretsiz servis imkanı sunan Selçuk Belediyesi ,öğrencilerin  eğitim aldıkları okula sorunsuz bir şekilde ulaşmaları konusunda hizmet veriyor.

Selçuk Belediyesi ücretsiz servis hizmetiyle öğrencileri ilköğretim okullarına günü birlik taşıyarak kaliteli bir eğitim ve öğretim görmelerini kolaylaştırıyor. Konu hakkında açıklama yapan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımızın eğitimlerinde aksaklık yaşamaması ve ailelerin üzerindeki ekonomik yükü azaltmak için ücretsiz servis imkanı sunuyoruz. Ülkenin bir çok köylerinde ulaşım sorunu çeken öğrencilerimiz maalesef eğitimden yoksun kalıyorlar. Bu durumun İlçemizde yaşanmaması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz dedi. Öğrenciler ve veliler ise belediyenin vermiş olduğu bu hizmetten son derece memnun olduklarını dile getirerek tüm yetkililere teşekkürlerini iletti.

Bu haber 987 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım